Zakres obowiązków:- pomoc przy przygotowywaniu posiłków,- wydawanie obiadów,- zmywanie,- sprzątanie stołówki oraz pomieszczeń kuchennych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: umiejętności: wykonywanie podstawowy
2025-12-03 18:40:29Zakres obowiązków:Gotowanie potraw w restauracji. Podstawowa wiedza kulinarna. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zar
2025-12-03 18:40:29Twój zakres obowiązków, Twój zakres obowiązków, Obsługa klienta zgodnie ze standardami firmy, Przyjmowanie i obsługa zamówień, Przygotowywanie dań i napojów, Utrzymywanie czystości i porządku w lokalu, Obsługa kasy fiskalnej, Dbanie o pozytywny
2025-12-03 09:41:17Zakres obowiązków • Koordynacja pracy całego zespołu kelnerskiego - stałych Pracowników oraz dochodzących: ustalanie grafiku pracy, delegowanie i rozdzielanie zadań, motywowanie i wspieranie zespołu, nadzór nad wysokim poziomem obsługi Gości pod
2025-12-02 21:05:27Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na samodzielnym stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe, przygotowywanie śniadań dla gości z hotelu oraz obiadów na spotkani
2025-12-02 21:05:27Stanowisko : Kelner/Kelnerka Miejsce pracy: Łódź Poszukujemy osoby na stanowisko Kelnera do pracy w Centrum Konferencyjno–Bankietowym z bazą hotelową. Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na stanowisku Kelnera/Kelnerki będzie odpowiedzialna za obs
2025-12-02 21:05:27Zakres odpowiedzialności: • pomoc w przygotowywaniu posiłków • bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni • utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni Wymagania: • wykształcenie min. zawodowe •
2025-12-02 21:05:27