Polenergia Fotowoltaika S.A.

20 ocen
Maria N
15 luty 2024 19:08
Od zamówienia do realizacji upłynęło b.mało czasu.

Instalacja działa, życzyć sobie słoneczka

Dziękuję Panu Ryszardowi Pawlak za bardzo wnikliwe przedstawienie tematu, odpowiedzi na wszystkie pytania, opiekę , zainteresowanie każdym etapem .

Szczerze polecam
pokaż więcej...
Łukasz Kokoszka
15 luty 2024 17:26
Wszystko ok polecam kontakt z panem Michałem z opolskiego
pokaż więcej...
Agnieszka Jaroczynska
14 luty 2024 19:32
W realizacji projektu wspierał nas bardzo profesjonalny i doświadczony pracownik spółki Pan Jacek Miś. Cały proces przebiegł prawidłowo. Polecam współpracę
pokaż więcej...
Martyna Hek
14 luty 2024 14:31
Wszystko super, bardzo dobry kontakt z doradcą Panem Michałem. Polecamy.
pokaż więcej...
Barbara Stein
14 luty 2024 12:11
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam Pana Michała, który obsługuje województwo śląskie i opolskie.
pokaż więcej...
kupisz aleksandra
16 listopad 2023 22:19
Zdecydowanie polecam, super fachowa pomoc przy zakupie paneli fotowoltaicznych szczególnie polecam przedstawiciela Michała Smerdel!
pokaż więcej...
Ewelina Daśko
16 listopad 2023 19:41
pokaż więcej...
Maciek Tabis
16 listopad 2023 18:31
Maciej Tabiś. Witam jestem bardzo zadowolony klientem szczegolnie z przedstawiciela pana Szymona Kwaśniaka z całego serca mogę go polecić i z ekipy montażowej z Dębicy. Pozdrawiam
pokaż więcej...
Rafał Książek
16 listopad 2023 17:17
Zdecydowanie polecam zakup pompy ciepła od firmy Polenergia Fotowoltaika. Jestem bardzo zadowolony z usługi, jaką otrzymałem.

Jeśli zastanawiasz się nad zakupem pompy ciepła, to zdecydowanie polecam kontakt z Damianem.

Damian to prawdziwy ekspert w swojej dziedzinie. Jest bardzo kompetentny i zna się na rzeczy. Jest również bardzo cierpliwy i odpowiada na wszystkie pytania.
pokaż więcej...
Paweł Maj
16 listopad 2023 16:37
Firma godna polecenia, przedstawiciel Damian namówił mnie na instalacje fotowoltaiczną z magazynem energi, uważam że to był strzał w 10
pokaż więcej...
Karina Gąsior
16 sierpień 2023 22:38
Bardzo serdecznie polecam firmę Polenergia, która wykonała u Naa instalacje fotowoltaiczną na dachu domu jednorodzinnego. Profesjonalna i rzetelna firma. Fachowa obsługa klienta. Doradca Pan Arek Matusiak doskonale Nam doradził i będąc zawsze pod telefonem służył pomocą. Montaż przebiegł bardzo sprawnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze świadczonych usług.
pokaż więcej...
Mateusz Liszaj
16 sierpień 2023 16:17
Polecam firmę w szczególności pana Michała Rojewskiego, bardzo kompetentny człowiek na odpowiednim miejscu. Sprawnie załatwił cały montaż instalacji i pomagał na każdym kroku całej inwestycji.
pokaż więcej...
Grażyna Szyndler
14 sierpień 2023 18:19
Rozmowa z przedstawicielem Polenergii panem Piotrem konkretna i rzeczowa.Fima godna polecenia.Montaz urządzeń szybko i sprawnie.POLECAM FIRMĘ POLENERGIA
pokaż więcej...
Sylwester Pajdo
14 sierpień 2023 15:11
Polecam firme, przyszedł pan Konrad Kowalski i zapytał czy wszystko w porządku z instalacją i pomógł w sprawie monitoringu produkcji.
pokaż więcej...
Gizela Wieczorek
12 sierpień 2023 20:12
Chciałabym serdecznie polecić usługi Doriana Duraj, którego zatrudniłem do montażu instalacji fotowoltaicznej w moim domu. Dorian wykazał się nie tylko imponującą wiedzą na temat systemów fotowoltaicznych, ale także niezwykłym profesjonalizmem.



Projekt instalacji został bardzo szybko zrobiony z dokładnym wyliczeniem uzysku energii na który mam 25 lat gwarancji od firmy Polenergia. Po akceptacji projektu komponenty zostały dostarczone w ciagu 1,5 tygodnia, a w kolejnym dniu przyjechala ekipa montażowa.



Panowie którzy podjeli się montażu mojej instalacji byli bardzo dobrze przygotowani do pracy, działali szybko i sprawnie, po za tym byli bardzo uprzejmi i dostarczyli mi informacji na temat montowanych zabezpieczeń. Całą instalacje o mocy 9kWp wykonali w ciagu jednego dnia. Z czystym sumieniem moge polecić tych fachowców.

Elektryk który podłączył cała instalacje zrobił to fachowo oraz bardzo estetycznie biorąc do serca moje sugestie. Zrobił również uziemienie instalacji wraz z zabezpieczeniami i wyłącznikiem przeciwpożarowym.



W najblizszym czasie będę decydowała się na montaż magazynu energii i liczę na przyjazd tej samej profesjonalnej ekipy.



Od samego początku, Dorian dostarczył jasne i zrozumiałe wyjaśnienia dotyczące całego procesu instalacji, co uspokoiło moje obawy. Dbałość o detale, sumienność i zaangażowanie, z jakim podszedł do swojej pracy były naprawdę godne podziwu.



Poza fachowością, Dorian okazał się również niezwykle miłym i uprzejmym człowiekiem, zawsze gotowym odpowiedzieć na moje pytania i rozwiać wątpliwości.



Podsumowując, z całego serca polecam Doriana jako eksperta w dziedzinie fotowoltaiki. Jego wiedza, doświadczenie oraz profesjonalizm sprawiły, że cały proces przebiegł sprawnie i bez problemów. Dzięki Dorianowi, jestem teraz dumny z mojej nowej, ekologicznej instalacji!



Panu Dorianowi dziękuje za każdorazowe odbieranie ode mnie telefonow z pytaniami i gdy bedzie mial chwile zapraszam na kawe i ciasto

Z pewnością będę polecała firmę Polenergia za caloksztalt realizacji mojej instalacji.
pokaż więcej...
Ilona Kubasa
03 kwiecień 2023 12:27
Posiadam instalację fotowoltaiczną firmy Polenergia niespełna rok. Jestem bardzo zadowolona z jej działania i z czystym sumieniem mogę ją polecić wszystkim tym, którzy szukają oszczędności a także dbają o ekologię.

Praca ekipy montażowej bez zarzutu. Rzetelna firma, począwszy od naszego opiekuna p.Justyne G. która dobrała nam instalację zgodnie z naszym zapotrzebowaniem, służyła radą i odbierala zawsze telefony.

Widać, że zna się na swojej robocie i kocha to co robi.

Jakość i obsługa na wysokim poziomie, stały kontakt z opiekunem , pełen profesjonalizm.

Polecam w 100%.
pokaż więcej...
Lucyna H
09 marzec 2023 10:35
Polenergia Fotowoltaika wykonała dla mnie instalacje fotowoltaiki i pompę ciepła. Robota wykonana sprawnie i zgodnie z projektem, a po przyłączeniu wszystko jeszcze raz sprawdzane przez audytora. Jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą. Sprzęt działa, prąd produkuje, a pompa bez problemu ogrzewa i dom i ciepła wodę (wcześniej był piec na ekogroszek, nigdy bym do niego nie wróciła). Firma załatwiła też wniosek na dotacje do czystego powietrza. Technik (p. Grzegorz) który organizował dla mnie te inwestycje godny polecenia bo kompetentny i jest z nim kontakt. Polecam tego wykonawcę.
pokaż więcej...
Walerian Lewko
14 wrzesień 2022 13:53
Polecam. Na wszystkich etapach pracy nad instalacją, od projektu po realizację pracownicy firmy byli zawsze dostępni i gotowi do współpracy. Fotowoltaika działa bez zarzutu drugi rok i przynosi wymierne korzyści. Polecam firmę ze względu na rzetelne i fachowe wykonanie całego projektu.

Kod 13164
pokaż więcej...
Waldi R.
30 wrzesień 2021 16:12
Instalacja mojej fotowoltaiki to była czysta przyjemność. Materiały dostarczone w błyskawicznym tempie. Monteży (z Ostrołęki) to fajne młode i sprytne chłopaki. Mieli cierpliwość odpowiadania naoje wszystkie pytania. Przy tym grzeczni, kulturalni i nade wszystko profesjonalni. W tydzień po montażu zjawił się u mnie audytor Pan Marcin A. Profesjonalnie sprawdził jeszcze raz to co wykonała ekipa montażowa. Jeszcze raz mi wszystko dokładnie objaśnił. Fajnie, że Edison zatrudnia takich fachowców jak Pan Marcin. Oby każda firma działała tak profesjonalnie. Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony ze współpracy. A i na infolinii wszystko załatwia się bez problemu. Jednym słowem polecam Edisona.
pokaż więcej...
radek radek
17 sierpień 2021 16:50
PANIE KAMILU Z CAŁY SZACUNKIEM ALE NA WASZE STARANIA CZEKAM PÓŁTORA MIESIĄCA!!!!!! I NIE DOSTALEM ZADNEJ INFORMACJI I ANI JEDNEGO TELEFONU OD WAS !!!!!! Zdecydowanie odradzam .... firma Edison a dokładnie podfirma drucik która edison używa do montażu instalacji fv która kompletnie się nie zna na montażu paneli oraz konstrukcji pod panele ludzie którzy montowali panele po przez firmę edison zostali zatrudnieni z ukarany.... gdzie szkolenie odbyło się bardzo szybko ... po przyjeździe firmy na montaż, ekipa monterska nie znała nawet systemu montażu pod panele do tego doszło brak odpowiedniego ubioru i zabezpieczenia ... bo w klapkach czy sandałach na dachu 10m nad ziemią jest bezpiecznie....... żal . Po montażu paneli przyszedł deszcz i coo? Dach cieknie .... ekipa spowrotem przyjechała na poprawki ... wymienili kolejne uszkodzone dachówki kupione za moje pieniądze Ukraińcy sobie porobili zdjęcia ze reklamacja przebiegła dobrze i już wszystko ok .... I pojechała przyszedł nastepny deszcz i coo? Znowu leje się do budynku .... gorzej jak było przed poprawieniem bo leje sie więcej.... podwykonawca umywa rączki od wszystkiego firma edison juz miesiąc czasu nie daje znać co zrobić z kolejna reklamacja ..... co telefon do nich to tylko słyszę " tak wszystko mamy na czerwono zaznaczone ze to pilne tak tego nie zostawmy " i cierpilwosc się moja skoczyła.... sprawa laduje w sądzie... nie obchodzi to firmę edison ze zapłaciłem zaliczkę kilka tys za firma która ma robić ocieplenie poddasza na gotowo wraz ze stelażem i płytami gk . I nie obchodzi ich ze przepadnie mi zaliczka bo firma nie wejdzie na montaż ocieplenia poddasza bo poddasze jest ciągle zalewane przez wspaniałą instalacje od Edisona.... zdecydowanie NIE POLECAM WSZYSCY TAM TYLKO MILI PRZEZ TELEFON I PODCZAS WCISKANIA KITU LUDZIOM PRZED ZAKUPEM , JACY ONI TO WSPANIALI I FACHOWCOW MAJA NAJLEPSZYCH ...... A zapomniałem dodać że po pierwszej reklamacji i rzekomej naprawie dachu przyjechał audytor od firmy edison .... złapał się za głowę jak zobaczył montaż stelaży pod panele fv . Są za nisko zamontowane dachówki i każda zmiana temp. Doprowadza do tego że dachówka pęka pod naciskiem ..... NIE POLECAM TEJ KLAMLIWEJ FIRMY EDISON !!!!!!
pokaż więcej...

Dodaj odpowiedź

Dodaj opinię o Polenergia Fotowoltaika S.A.

Twoja ocena:
Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polenergia Fotowoltaika S.A.
reCAPTCHA
Zgłoś opinie
Prześlij opinie o Nuzle.pl

Twoja uwaga została wysłana.

Uzupełnij treść wiadomości