Dam mocne 3 gwiazdki. Wysoka jakość i ciekawe propozycje. Brakuje mi tu czegoś z półki PREMIUM jakiś fajne sery dojrzewające coś nowego i zadziwiającego (camemberta, brie czy roqueforta ma każda firma mleczarska)
Bardzo lubię serki Camembert. Naturek z grzybami rewelka w smaku, ale.... No właśnie jest ale. Za każdym razem jak go kupuję wyczuwam strzelanie między zębami jakby piasku. Doceniam że grzyby są z lasu ale serio nie można ich dobrze wyczyścić? Raz czy dwa mogło się przytrafić, ale za każdym razem tak jest. I na pewno jest to w serku a nie w pieczywie bo ten serek jem bez żadnych dodatków, jako przekąskę do wina.
Kupiłem serek „nasz puszysty”. Zwykły serek, który kiedyś był w tekturowym opakowaniu z tekturowym dekielkiem. Mały i ekologiczny. Dość tani w stosunku do konkurencji.
Teraz dekiel i opakowanie w grubego plastiku. Bardzo grubego. Serek malutki, wiec nic nie uzasadnia wielkiego plastikowego dekla.
Do momentu, aż firma nie zacznie myśleć ekologicznie nie ma powrotu na moj stół.