Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie ciasta na pizzę zgodnie z recepturą, Obsługa pieca do pizzy oraz monitorowanie procesu pieczenia, Koordynacja czasu przygotowywania oraz podawania pizzy, Dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,..
2024-04-22 10:40:36Twój zakres obowiązków, https://maps.app.goo.gl/2FrczrCFTUQpfZzy5?g_st=ic (link do restauracji), Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami., Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat., Dbanie o odpowiednią estetykę..
2024-04-04 11:41:02Poszukujemy pracowników do restauracji: 1. „Kuchnia i Wino” pl. Konstytucji 3 Maja 8B - Kelner/kelnerka z doświadczeniem - Pizzerman/kucharz - Pomoc kuchenna/zmywak 2. Restauracja „Pasja” ul. Słowackiego 206 - Kelner/kelnerka z doświadczeniem - Kucha
2024-04-14 11:59:59Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków,praca w godzinach 10:00-18:00, 12:00-22:00 lub do ustaleniamiejsce pracy: SKYY PUB Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie, może
2024-03-28 18:41:30Pomoc Kuchenna Miejsce Stażu- Kielce Opis stanowiska: - obieranie warzyw - zmywanie naczyń - pomoc kucharzowi w przygotowaniu potraw - przestrzeganie porządku na stanowisku pracy Wymagania: - umiejętność pracy w zespole - chęć nauki nowych..
2024-04-25 08:47:24FFMWymagania łatwość nawiązywania kontaktu z ludźmi życzliwe usposobienie dyspozycyjność do pracy w dniach 2.05 i 4.05
2024-04-25 08:36:01Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku, współpraca z zespołem, Zachowanie standardów jakości..
2024-04-24 19:40:06Obowiązki: formowanie kształtów pieczywa np. zawijanie ciabatty, odbieranie blach z linii produkcyjnej, jeżdżenie wózkami z pieczywem, zliczanie i pakowanie produktów.Wymagania: chęć do wykonywania pracy fizycznej, dyspozycyjność do pracy w systemie
2024-04-24 11:54:05Wymagania Doświadczenie, dyspozycyjność również w weekendy, dobra organizacja pracy, chęć do pracy
2024-04-24 08:36:01Obowiązki: formowanie kształtów pieczywa np. zawijanie ciabatty, odbieranie blach z linii produkcyjnej, jeżdżenie wózkami z pieczywem, zliczanie i pakowanie produktów.Wymagania: chęć do wykonywania pracy fizycznej, dyspozycyjność do pracy w systemie
2024-04-24 05:25:41Zakres obowiązków:Obsługa maszyn i urządzeń oraz aparatury kontrolno-pomiarowej w produkcji wyrobów piekarskich; rozładowywanie towaru, magazynowanie, pakowanie; różne prace porządkowe. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne
2024-04-23 18:41:32Szukamy osób (skończone 18 lat) do pracy za barem w centrum Kielc, dyspozycyjnej przede wszystkim w weekendy do późnych godzin ale również 1-2dni na tygodniu Praca od..
2024-04-23 08:36:01Wymagania chęć do wykonywania pracy fizycznej, dyspozycyjność do pracy w systemie trzyzmianowym (6-14-22-6)
2024-04-23 08:36:01Wymagania Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Dyspozycyjność, sumienność, punktualność. Staranność wykonywania powierzonych zadań. Umiejętność pracy w
2024-04-23 08:36:01Wymagania Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Komunikatywność, sumienność, punktualność, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole. Mile wid
2024-04-23 08:36:01Wymagania Prawo jazdy kat. B, chęci do pracy
2024-04-22 08:36:00Wymagania wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane doświadczenie w zawodzie
2024-04-19 08:36:03Wymagania Uczciwość, wysoka kultura osobista
2024-04-18 08:36:02Obowiązki: *przygotowywanie posiłków wg karty *nadzór nad estetyką potraw *przestrzeganie procedur HACCP *dbałość o wysoką jakość produktów i świeżość potraw *dbanie o czystość w miejscu pracy Oczekujemy: • zaangażowania w pracę, • umiejętności pracy
2024-04-17 17:44:04Stanowisko: KIEROWNIK BARU Wymagania: - posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych Zakres obowiązków: - nadzór nad zespołem - nadzór nad rozliczeniami kasowymi i miesięcznymi - realizacja planów sprzedażowych - sporządzanie planu pra
2024-04-17 17:43:30Wymagania wysoka kultura osobista Kontakt z
2024-04-17 08:36:03Zakres obowiązków:W/g stanowiska. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: sumienność, motywacja do pracyInne wymagania: Wymagana; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie brutto
2024-04-16 18:41:26Zakres obowiązków:W/g stanowiska. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: sumienność, motywacja do pracyInne wymagania: Wymagana; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, mile widziana znajom
2024-04-16 18:41:26Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i standardami jakościowymi, Sprawdzanie zapasów i zamawianie produktów spożywczych, dbanie o ich odpowiednie przechowywanie, Odbiory zamówień- prowadzenie magazynu, Organizowanie..
2024-04-16 12:40:36Wymagania Wymagania: chęć do wykonywania pracy fizycznej, dys
2024-04-16 08:36:02Wymagania - Prawo jazdy kat.B - Dyspozycyjność ( praca zmianowa oraz w weekendy) - chęci do pracy - dobra organizacja pracy własnej
2024-04-16 08:36:02Zakres obowiązków:Przygotowywaniei wydawanie dań kuchni tureckiej i fast food Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: znajomość kuchni tureckiej Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określo
2024-04-15 18:41:21Twój zakres obowiązków, obsługa klienta wg obowiązujących w lokalu standardów, dbanie o czystość w miejscu pracy, przygotowanie drinków, kaw i herbat, obsługa imprez zbiorowych..
2024-04-15 10:41:10Zakres obowiązków:wg. potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wymagania;doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, motywacja do pracy sumienność. dyspozycyjność w weekendy. Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNR
2024-04-12 18:41:32