PRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, sz
2025-12-08 15:35:08McDonalds - Dariusz KrasońTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-12-05 11:41:49Piekarz /am#1231252Obowiązki Praca przy produkcji pieczywa, Obsługa pieca, Wyrabianie ciasta itd. Wymagania Chęć długotrwałej współpracy Mile widziana książeczka sanepid Oferujemy Umowa zlecenie z możliwością przejścia bezpośrednio na umowę o pr
2025-11-14 11:00:10PARETTi Agencja Pracy TymczasowejZakres obowiązków:mycie, obieranie i rozdrabnianie warzyw, mycie naczń, sporządzanie potraw, napojów, mycie naczyń, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: U
2025-11-13 18:40:31Zakres obowiązków:rozliczanie dziennego utargu, inkasowanie należności, utrzymywanie porządku i czystości na st.pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celó
2025-11-13 18:40:31Zakres obowiązków:Przygotowywanie menu, przygotowywanie potraw, sporządzanie gramatur, przygotowywanie zestawień zakupów, wydawanie posiłków, obsługa sprzętu gastronomicznego. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWyma
2025-11-13 18:40:31Piekarz#1231252Obowiązki Praca przy produkcji pieczywa, Obsługa pieca, Wyrabianie ciasta itd. Wymagania Chęć długotrwałej współpracy Mile widziana książeczka sanepid Oferujemy Umowa zlecenie z możliwością przejścia bezpośrednio na umowę o pracę
2025-11-12 10:59:52PARETTi Agencja Pracy TymczasowejZakres obowiązków:POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW (M.IN. MYCIE, OBIERANIE, KROJENIE WARZYW), UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarsk
2025-11-05 18:40:31O Tobie: Chcesz być swoim szefem i rozwijać lokalny biznes. Masz łatwość w budowaniu relacji – z klientami oraz z osobami, z którymi współpracujesz. Jesteś otwarty na rozwój osobisty i chcesz zdobywać nowe umiejętności menedżerskie. Jesteś zaang
2025-12-10 10:25:16Żabka Polska Sp. z o. oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - nadzór nad realizacją inwestycji - weryfikacja dokumentacji projektowej i zgłaszanie uwag - koordynacja pracy podwykonawców i zespołu wykonawczego - kontrola jakości wykonywanych prac oraz zgodności z normami - tworzenie i n
2025-12-01 07:30:09HOBEN D. Borysławski SPÓŁKA KOMANDYTOWAZAKRES OBOWIĄZKÓW: - nadzór nad pracami instalacyjnymi (m.in. wod.-kan., HVAC, instalacje grzewcze, gazowe, przeciwpożarowe) - koordynacja pracy podwykonawców i ekip wykonawczych - bieżąca kontrola jakości oraz zgodności robót z projektem, przep
2025-12-01 07:30:09HOBEN D. Borysławski SPÓŁKA KOMANDYTOWAO Tobie: Chcesz być swoim szefem i rozwijać lokalny biznes. Masz łatwość w budowaniu relacji – z klientami oraz z osobami, z którymi współpracujesz. Jesteś otwarty na rozwój osobisty i chcesz zdobywać nowe umiejętności menedżerskie. Jesteś zaang
2025-12-10 10:25:16Żabka Polska Sp. z o. oZakres obowiązków • Koordynacja pracy całego zespołu kelnerskiego - stałych Pracowników oraz dochodzących: ustalanie grafiku pracy, delegowanie i rozdzielanie zadań, motywowanie i wspieranie zespołu, nadzór nad wysokim poziomem obsługi Gości pod
2025-12-10 21:05:27Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na samodzielnym stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe, przygotowywanie śniadań dla gości z hotelu oraz obiadów na spotkani
2025-12-10 21:05:27Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z naszymi standardami. Dekoracja wydawanych dań. Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy. Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji. Dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny ur
2025-12-10 21:05:27Kucharz Miejsce pracy: Łódź Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z naszymi standardami, Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji Dbałość o właściwy stan techniczny i sani
2025-12-10 21:05:27POMOC KUCHENNA Zakres odpowiedzialności: pomoc w przygotowywaniu posiłków • bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni • utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni Wymagania: • wykształcenie mi
2025-12-10 21:05:27Stanowisko : Pokojowa/y Miejsce pracy: Łódź Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na stanowisku Pokojowa/y będzie odpowiedzialna za zapewnienie higieny, czystości i porządku w pokojach hotelowych, w salach konferencyjnych oraz w pomieszczeniach ogó
2025-12-10 21:05:27Szef kuchni Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -
2025-12-10 21:05:27Stanowisko : Kelner/Kelnerka Miejsce pracy: Łódź Poszukujemy osoby na stanowisko Kelnera do pracy w Centrum Konferencyjno–Bankietowym z bazą hotelową. Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na stanowisku Kelnera/Kelnerki będzie odpowiedzialna za obs
2025-12-10 21:05:27Kucharz Bankietowy Miejsce pracy: Łódź Widzew Opis stanowiska: Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej na przyjęcia bankietowe, współpraca z zespołem . Wymagania Wykształcenie kierunkowe zawodowe jako kucharz lub pokrewne z branży gastronomicznej
2025-12-10 21:05:27Kierownik Produkcji w Gastronomii Do obowiązków należeć będzie: • Prowadzenie aktywnej polityki w zakresie rozwoju usług gastronomicznych • Planowanie, organizowanie, koordynowanie realizacji produkcji gastronomicznej • Zapewnienie najwyższej ja
2025-12-10 21:05:27Zakres odpowiedzialności: • pomoc w przygotowywaniu posiłków • bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni • utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni Wymagania: • wykształcenie min. zawodowe •
2025-12-10 21:05:27Stanowisko : Kelner/Kelnerka Miejsce pracy: Łódź Poszukujemy osoby na stanowisko Kelnera do pracy w Centrum Konferencyjno–Bankietowym z bazą hotelową. Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na stanowisku Kelnera/Kelnerki będzie odpowiedzialna za obs
2025-12-10 21:05:27Zakres obowiązków:Przygotowanie i wydawanie posiłków dla firm i osób indywidualnych.Praca w godz.: 07:00-15:00. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę n
2025-12-10 18:41:05Twój zakres obowiązków, prace biurowe..
2025-12-10 17:41:04Zakres obowiązków • Koordynacja pracy całego zespołu kelnerskiego - stałych Pracowników oraz dochodzących: ustalanie grafiku pracy, delegowanie i rozdzielanie zadań, motywowanie i wspieranie zespołu, nadzór nad wysokim poziomem obsługi Gości..
2025-12-10 13:05:10Zakres obowiązków: • Prowadzenie ewidencji czasu pracy – kontrola i rozliczanie czasu pracy, urlopów i innych nieobecności, • Prowadzenie pełnej dokumentacji kadrowo – płacowej (akta osobowe, sporządzanie dokumentów kadrowych: zaświadczenia,..
2025-12-10 13:04:57Centrum Konferencyjno – BankietoweOpis stanowiska: • Kompleksowa obsługa recepcji • Bezpośrednia obsługa gości ( prezentowanie oferty obiektu, meldowanie i wymeldowywanie gości, udzielanie wszelkich informacji, obsługa gości w trakcie pobytu itp. ) • Rozliczanie usług (..
2025-12-10 13:04:49Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -..
2025-12-10 13:04:42Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na stanowisku Kelnera/Kelnerki będzie odpowiedzialna za obsługę klientów w kawiarni i barze, przy organizowanych konferencjach i bankietach oraz za zapewnienie wysokiej jakości usług i budowanie dobrych relacji..
2025-12-10 13:04:36CENTRUM KONFERENCYJNO-BAKIETOWE• nadzór nad pracą podległego zespołu • realizacja strategii sprzedażowej i marketingowej w celu osiągnięcia założonych celów • bieżąca analiza rynku oraz monitorowanie działań konkurencji • dbałość o ustalone standardy i zapewnienie najwyższej..
2025-12-10 13:04:31Centrum Konferencyjno – BankietoweOpis stanowiska: Osoba zatrudniona na stanowisku Pokojowa/y będzie odpowiedzialna za zapewnienie higieny, czystości i porządku w pokojach hotelowych, w salach konferencyjnych oraz w pomieszczeniach ogólnodostępnych na terenie obiektu, zgodnie z..
2025-12-10 13:04:23Zakres odpowiedzialności: • pomoc w przygotowywaniu posiłków • bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni • utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni Wymagania: • wykształcenie min. Zawodowe,..
2025-12-10 13:04:16Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na stanowisku Kelnera/Kelnerki będzie odpowiedzialna za obsługę klientów w kawiarni i barze, przy organizowanych konferencjach i bankietach oraz za zapewnienie wysokiej jakości usług i budowanie dobrych relacji..
2025-12-10 12:50:02T.j. kordus property spółka jawnaOpis stanowiska: • Kompleksowa obsługa recepcji • Bezpośrednia obsługa gości ( prezentowanie oferty obiektu, meldowanie i wymeldowywanie gości, udzielanie wszelkich informacji, obsługa gości w trakcie pobytu itp. ) • Rozliczanie usług (..
2025-12-10 12:49:46T J. Kordus Property sp. jObowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -..
2025-12-10 12:49:42T J. Kordus Property sp. jOpis stanowiska: Osoba zatrudniona na stanowisku Pokojowa/y będzie odpowiedzialna za zapewnienie higieny, czystości i porządku w pokojach hotelowych, w salach konferencyjnych oraz w pomieszczeniach ogólnodostępnych na terenie obiektu, zgodnie z..
2025-12-10 12:49:34T.j. kordus property spółka jawna