Zakres obowiązków:Wykonywanie i sporządzanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologic
2024-04-12 18:41:29Zakres obowiązków: Produkcja pieczywa lub wyrobów cukierniczych, Obsługa urządzeń, w tym maszyn produkcyjnych i piekarniczych pieców, Praca w systemie zmianowym - również w porze nocnej
2024-04-29 10:30:02Opis stanowiska: praca przy produkcji pieczywa lub wyrobów cukierniczych obsługa maszyn, linii i pieców piekarniczych praca zmianowa - również nocna
2024-04-11 12:50:04Opis zadań:- pomoc przy przygotowywaniu śniadań dla Gości, - pomoc w kuchni restauracji proste pomoce porządkowe,- zmywanie naczyń w restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: umiejętnośc pracy w zespole Stype
2024-04-19 18:41:24Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami ustalonymi przez szefa kuchni, Przygotowywanie składników potrzebnych do przygotowania potraw, jak np. krojenie, siekanie, obieranie, mycie warzyw,..
2024-04-18 19:40:04Twój zakres obowiązków, Profesjonalna i miła obsługa Gości., Zarządzanie podległym personelem., Zarządzanie procesami rezerwacji, Współpraca z innymi działami obiektu., Współtworzenie gościnnej i profesjonalnej atmosfery obiektu...
2024-04-12 17:40:30