Zakres obowiązków: sprawna i uprzejma obsługa gości restauracji hotelowej przygotowywanie sali współpraca z kuchnią dbanie o wizerunek restauracji hotelowej
2024-05-29 08:20:02ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie zespołem kucharek (kilka osób) i planowanie ich pracy - Koordynacja pracy kuchni, dbanie o płynność i efektywność procesów - Przygotowywanie menu i dbanie o jego aktualność, z uwzględnieniem sezonowości i dostępności
2024-05-28 07:30:03SALESHRZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie zespołem kucharek (kilka osób) i planowanie ich pracy - Koordynacja pracy kuchni, dbanie o płynność i efektywność procesów - Przygotowywanie menu i dbanie o jego aktualność, z uwzględnieniem sezonowości i dostępności
2024-05-28 07:30:03SALESHRRado Resort w Woli Chorzelowskiej zatrudni osobę na stanowisku: Kelner/Kelnerka · Zakres obowiązków: · utrzymywanie porządku na sali · doradzanie klientom w wyborze potraw i przedstawianie menu · sporządzanie rachunków · przyjmowanie płatności · dban
2024-04-03 11:52:26Rado Resort w Woli Chorzelowskiej zatrudni osobę na stanowisku: Pokojowa. Umowa zlecenie. Zakres obowiązków: · odpowiedzialność za pierwsze wrażenie gościa po wejściu do pokoju · wykonywanie czynności związanych z obsługą gości Hotelu w zakresie czys
2024-04-03 11:52:22Zakres obowiązków:1. Przestrzeganie zasad higieny,2. Przygotowywanie i wydawanie posiłków na oddziały szpitalne zgodnie z obowiązującymi w Szpitalu normami,3. Dbanie o należyte wykorzystywanie produktów oraz odpowiednie ich przechowywanie.4. Zmywanie
2024-05-20 18:41:26Zakres obowiązków:Pomoc kuchennaI zmiana 07:00-15:00II zmiana 14:00-22:00Restauracja PIANO CAFE Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie w zawodzie Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLNRodzaj umowy:Um
2024-05-20 18:41:26Zakres obowiązków:Pomoc kucharzowi przy obróbce półproduktów, obieranie warzyw, zmywanie naczyń, utrzymanie czystości.za pracujące soboty i niedziele przysługuje dzień wolny. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronom
2024-05-20 18:41:26Zakres obowiązków:Pomoc kuchennaI zmiana 12-20II zmiana 15-23 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 do 4 242 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa o pracę na ok
2024-05-20 18:41:26Zakres obowiązków:kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze branżowe, gastronomiczneInne wymagania: wykształcenie zasadnicze branżowe lub zasadnicze zawodowe o odpowiednim profilu umożliwiający
2024-05-16 18:41:25Zakres obowiązków:-czynności porządkowe-utrzymywanie pomieszczeń w czystości.Praca w systemie I-zmianowym (również w weekendy). Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wy
2024-05-28 18:41:34Zakres obowiązków:kelnerpraca w weekendy równieżza pracujące soboty i niedziele przysługuje dzień wolny Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, zasadnicze zawodoweUprawnienia: Prawo jazdy kat. BWymagania pożądane: Wykształceni
2024-05-28 18:41:34Zakres obowiązków:Obsługa pieca konwekcyjno-parowego do wypiekania wyrobów cukierniczych, wypiekanie ciasteczek, pieczywa cukierniczego.Praca na II zmiany: 6-14, 10-18.Za pracę w sobotę przysługuje dzień wolny. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształc
2024-05-06 18:41:32Zakres obowiązków:KucharzI zmiana 07:00-15:00II zmiana 14:00-22:00Restauracja PIANO CAFE Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie w zawodzie Wynagrodzenie brutto: od 5 237 do 5 237 PLNRodzaj umowy:
2024-05-06 18:41:32Zakres obowiązków:KelnerI zmiana 12:00-20:00II zmiana 15:00-23:00 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikow
2024-04-27 18:41:40Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni polskiej pod usługi wyłącznie cateringoweI zmiana 6-14, II zmiana 14-22 (od poniedziałku do piątku)I zmiana 10-18 (sobota, niedziela)Bar w Szpitalu w Mielcu ul. Żeromskiego 22 Wymagania:Wymagania pożąda
2024-03-22 18:41:27Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni polskiej pod usługi wyłącznie cateringoweI zmiana 6-14, II zmiana 14-22 (od poniedziałku do piątku)I zmiana 10-18 (sobota, niedziela)Bar w Szpitalu w Mielcu ul. Żeromskiego 22 Wymagania:Wymagania pożąda
2024-03-22 18:41:27Zakres obowiązków:Powitanie gości i zapewnienie im odpowiedniego miejsca do siedzenia, przyjęcie zamówień od klientów i ich zapisanie, przygotowanie i podanie napojów, utrzymanie porządku w lokalu i na stanowisku pracy, obsługa kasy i rozliczanie się
2024-04-23 18:41:27Zakres obowiązków:Kelner/kelnerkaPraca w pizzerii Trattoria Pizzeria Da Zio w godz. 12-23 (od poniedziałku do piatku + weekendy) wg grafiku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie Wynagrodzenie b
2024-03-27 18:41:47ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, - dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, - atrakcyjne eksponowanie towaru, - przygotowywanie prób nowych produktów - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - obsługa
2024-05-28 07:30:03Schiever PolskaZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie produktów zgodnie z recepturami, - weryfikacja receptur, przygotowywanie prób nowych produktów, - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych produktów, - obsługa pieców cukierniczych, - przestrzeganie zasad higi
2024-05-28 07:30:03Schiever PolskaZakres obowiązków: sprawna i uprzejma obsługa gości restauracji hotelowej przygotowywanie sali współpraca z kuchnią dbanie o wizerunek restauracji hotelowej
2024-05-29 08:20:02ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie zespołem kucharek (kilka osób) i planowanie ich pracy - Koordynacja pracy kuchni, dbanie o płynność i efektywność procesów - Przygotowywanie menu i dbanie o jego aktualność, z uwzględnieniem sezonowości i dostępności
2024-05-28 07:30:03SALESHR 4,1ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie zespołem kucharek (kilka osób) i planowanie ich pracy - Koordynacja pracy kuchni, dbanie o płynność i efektywność procesów - Przygotowywanie menu i dbanie o jego aktualność, z uwzględnieniem sezonowości i dostępności
2024-05-28 07:30:03SALESHR 4,1ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, - dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, - atrakcyjne eksponowanie towaru, - przygotowywanie prób nowych produktów - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - obsługa
2024-05-28 07:30:03Schiever PolskaZakres obowiązków:Kelner,obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami, serwowanie potraw zgodnie z zamowieniami, przygotowywanie napoipraca w systemie dwuzmianowym:12.00-22.00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawo
2024-05-23 18:41:28Zakres obowiązków:cukiernik/pomoc cukiernika Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: chęci do pracy, umiejętność pracy w zespole, mile widziane doświadczenie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 do
2024-05-23 18:41:28Zakres obowiązków:Barmanpraca na dwie zmiany:12.00-20.0014.00-22.00Praca w co drugi weekend, godziny pracy do ustalenia z pracodawcą Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie, kursy ba
2024-05-21 18:41:33Zakres obowiązków:kucharzpraca na dwie zmiany:12.00-20.0014.00-22.00Praca w co drugi weekend, godziny pracy do ustalenia z pracodawcą Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: chęci do pracy Wynagrodzenie brutto:
2024-05-21 18:41:33Zakres obowiązków:PIEKARZ/PIECOWY Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: WYMAGANE DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE. Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowa
2024-05-20 18:41:26Zakres obowiązków:I zmiana od 8.00 - 16.00II zmiana od 10.00 - 22.00Przyrządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowani
2024-04-22 18:41:26Zakres obowiązków:Kelner - Barman Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, średnie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 30 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób
2024-03-26 18:41:25Zakres obowiązków:Kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 33 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa o pracę na
2024-03-26 18:41:25ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Inne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe nie jest wymagane, umiejętność pracy w zespole, książeczka do celów sanitarnych, rz
2024-03-02 07:31:16AKSAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ... 4,2Zakres obowiązków:- przygotowywanie ciasta zgodnie z recepturami obowiązującymi w zakładzie produkcyjnym;- dbanie o porządek na stanowisku pracy;- kontrola procesów produkcyjnych;- wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego;- stosowani
2024-03-01 18:42:02Zakres obowiązków:Prace pomocnicze w piekarniPraca w godzinach 19:00-3:00 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie, istnieje możliwość przyuczenia Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNSy
2024-02-19 18:41:02