Opis zadań:wg programu stażuMiejsce stażu: Hotel Hetman Lgota Murowanapraca na dwie zmiany w godz. 6.00 - 14.00 oraz 14.00-22.00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: kultura osobista, dyspozycyjnośc, rzetelność
2025-11-14 18:40:40Zakres obowiązków:Obsługa klientów restauracji a`la carte, obsługa bankietów, dbałość Praca na dwie zmiany w godz.: 6.00-14.00/14.00-22.00. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wykształcenie zawodowe
2025-11-05 18:40:33Zakres obowiązków:- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi menadżera- porcjowanie i wydawanie posiłków- odpowiedzialność za jakość posiłków- przestrzeganie przepisów higieniczno-sanitarnych- dbanie o smak i estetykę potraw, wydawanie ich o
2025-10-08 18:40:36ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Tworzenie planów/ harmonogramów produkcji - Tworzenie zleceń produkcyjnych w systemie SAP - Kontrola i raportowanie realizacji planów produkcyjnych - Współpraca z biurami handlowymi, wydziałami produkcyjnymi, działem logisty
2025-12-04 15:30:14CMC POLAND Sp. z o. oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Samodzielne prowadzenie procesów rekrutacji na stanowiska specjalistyczne oraz produkcyjne zgodnie z bieżącymi potrzebami - Organizowanie szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych - Realizacja zadań wynikających z procesu kształce
2025-12-03 22:30:13CMC POLAND Sp. z o. oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Prowadzenie obróbki walców i pierścieni walcowniczych oraz innych części osprzętu walcowniczego na obrabiarkach skrawających CNC - Transport za pomocą suwnicy i wózków materiałów do obróbki - Kontrola przy użyciu odpowiednic
2025-12-02 18:30:09CMC POLAND Sp. z o. oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Kompleksowa obsługa kadrowo-płacowa pracowników - Przygotowywanie dokumentacji związanej z nawiązywaniem, trwaniem i rozwiązywaniem stosunku pracy, - Prawidłowe naliczanie wynagrodzeń, świadczeń pracowniczych, składek ZUS, z
2025-12-01 18:30:20Konsorcjum Stali S.ATwój zakres obowiązków, przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami, przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, bankiety, cateringi, dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań, współpraca w zespole oraz z innymi
2025-12-01 14:41:40Opis stanowiska przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami;
2025-11-27 11:35:06Opis stanowiska obsługa gości a’la carte; wsparcie podczas imprez okolicznościowych, konferencji, bankietów i wydarzeń sezonowych; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; aktywna sprzedaż usług gastronomicznych; praca w systemie sprzedażowym
2025-11-27 11:35:06Opis stanowiska obsługa gościa a'la carte obsługa imprez okolicznościowych, konferencyjnych, bankietów, pakietów świątecznych dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy aktywna sprzedaż usług gastronomicznych obsługa systemu sprzedażowego
2025-11-17 15:30:26Opis stanowiska przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, bankiety, cateringi dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań współpraca w zespole oraz z innymi działami ut
2025-11-17 15:30:26Zakres obowiązków:Produkcja i wypiek ciast i ciasteczek Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, min. 3 lata doświadczenia w zawodzie cukiernik (wymagany
2025-11-24 18:40:52PRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, sz
2025-11-12 18:35:07McDonald's PolskaSzukasz stabilnej pracy z możliwościami szybkiego awansu? Masz wieloletnie doświadczenie zawodowe, czy chcesz je dopiero zdobyć? A może kończysz szkołę średnią lub jesteś studentem i inte
2025-11-11 09:35:07McDonald's PolskaTwój zakres obowiązków, Montaż mebli z paczek, Dowóz mebli do klienta, Wnoszenie mebli do mieszkania/domu klienta ..
2025-11-10 09:40:31FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWA MEBLE...Zakres obowiązków:Obsługa gości w restauracji w pełnym wymiarze (sala, bar), utrzymywanie czystości na sali, utrzymywanie czystości ogólnej w miejscu pracy. Praca w godzinach: 12.00-20.00 (1/2 etatu).Miejsce pracy: Chicago Bar & Restaurant, Zawi
2025-11-06 18:40:44Zakres obowiązków:Obsługa gości w restauracji w pełnym wymiarze (sala, bar), utrzymywanie czystości na sali, utrzymywanie czystości ogólnej w miejscu pracy. Praca w godzinach: 12.00-20.00 (1/2 etatu).Miejsce pracy: Chicago Bar & Restaurant, Zawi
2025-11-06 18:40:44Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, planowanie posiłków, tworzenie nowych dań, nadzór nad przygotowywaniem dań, dbanie o dobry wizerunek Bistro Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: 1 miesiąc doświadczenia (wymagany staż - lata: 0
2025-12-03 18:40:31Zatrudnię samodzielną kucharkę, kucharza w Myszkowie. Tel. 692716420. Małe bistro jedna zmiana
2025-11-28 05:05:25Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami jakości , Organizowanie pracy kuchni podczas swojej zmiany , Dbanie o właściwe wykorzystanie produktów oraz minimalizowanie strat , Utrzymanie..
2025-11-21 13:41:15Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, umiejętność gotowania, chęć do pracyWymagania pożądane: Upr
2025-11-06 18:40:44Poszukuję osób,które lubią robić zdjęcia i są bardzo kreatywne do pracy dodatkowej
2025-12-06 05:05:26ZAKRES OBOWIĄZKÓW: • Zarządzanie zespołem. • Realizacja zleceń produkcyjnych. • Monitorowanie pracy urządzeń. • Obsługa systemu raportowania produkcji. • Współpraca z innymi działami. • Praca w systemie dwuzmianowym. OCZEKIWANE KOMPETENCJE ZAWOD
2025-12-05 21:05:29Praca na produkcji od zaraz! Zakres obowiązków: -Nakładanie jelit na lejki, -Napełnianie półproduktu, -Kręcenie kiełbas, -Zbieranie kiełbas ze stołów i odwieszanie na wózki wędzarnicze, -Pomoc pracownikom w odpowiednim wykonywaniu prac, -Przyjmo
2025-12-05 15:05:26Zakres obowiązków:wstępna obróbka produktów, zabezpieczanie produktów i wyrobów gotowych, pomoc w przygotowywaniu, porcjowaniu i wydawaniu posiłków wg. dyspozycji szefa kuchni, zabezpieczanie oraz utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu i stanowi
2025-12-04 18:40:29Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków, pomoc przy wydawaniu posiłków, sprzątanie kuchni, (zazwyczaj ok 50-60 posiłków do przygotowania, praca w od pn do nd w godz. 8.00-20.00). Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub
2025-12-04 18:40:29Twój zakres obowiązków, Obsługa Klientów oczekujących na serwis., Odbieranie telefonów przychodzących od klientów i umawianie ich na serwis., Obsługa połączeń wychodzących z serwisu., Nadzór nad przepływem informacji między klientem a doradcą..
2025-12-04 16:41:03Twój zakres obowiązków, Bieżące prowadzenie recepcji: witanie gości, obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy., Obsługa centrali telefonicznej i poczty elektronicznej, łączenie rozmów., Ewidencja korespondencji przychodzącej i wychodzącej.
2025-12-04 16:41:03KLUB PRZY UL. PIOTRKOWSKIEJ 91 W ŁODZI poszukuje kobiet o wyjątkowej prezencji, klasie i pewności siebie na stanowiska TANCEREK oraz HOSTESS. Jeśli chcesz pracować w jednym z najbardziej ekskluzywnych i rozpoznawalnych klubów w Łodzi, w miejscu..
2025-12-04 10:33:19Twój zakres obowiązków, organizacja i nadzorowanie pracy zespołu kuchennego,, kontrola jakości serwowanych potraw oraz efektywności kosztowej,, zapewnienie przestrzegania przepisów sanitarnych, higienicznych i BHP,, przygotowywanie i nadzór nad
2025-12-03 12:41:45Zakres obowiązków: Opracowywanie i wdrażanie nowych receptur i wyrobów gotowych, Wykonywanie prób wyrobu gotowego, Modyfikacje istniejących produktów, Współpraca różnymi działami firmy
2025-12-03 11:01:27SMART-HR - Jesteśmy Agencją Rekrutacyjną realizującą ambitne projekty rekrutacyjne dla naszych Klientów. Cechuje nas precyzja w działaniu oraz krótki czas realizacji zleceń. Dla naszego klienta – prężnie rozwijającej się firmy cateringowej obsłu
2025-12-03 06:59:45Smart-HR 4,4