Zakres obowiązków:-Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.-Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.-Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.-Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania kon
2025-09-23 18:40:44Zakres obowiązków:1. Obieranie ziemniaków i warzyw.2. Mycie naczyń kuchennych i termosów cateringowych.3. Sprzątanie pomieszczeń kuchni i zaplecza kuchni.4. Sortowanie odpadów pokonsumpcyjnych i mycie naczyń stołowych. Wymagania:Wymagania koniec
2025-09-23 18:40:44Zakres obowiązków:1.Przygotowanie jadalni/restauracji do wydania posiłków.2. Utrzymanie w należytej czystości nakryć stołowych i sztućców.3. Wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zaplanowaną gramaturą.4. Utrzymywanie porządku i higieny w mi
2025-09-23 18:40:44