Zakres obowiązków:Nadzór i organizacja pracy personelu kuchni.Nadzór nad przygotowaniem dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Nadzór nad racjonalnym gospodarowaniem towaru, minimalizowaniem strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Nadzór nad utr
2024-04-17 18:41:17Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wyk
2024-04-04 18:41:03Zakres obowiązków:przygotowywanie psiłków podstawowe - obieranie ziemniaków, mycie naczyń, dbanie o stanowisko pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), średnie zawodowe 4-letnie, brak lub niepełne podstawowe, poma
2024-03-28 18:41:26