Zakres obowiązków:Kompleksowa obsługa gościa od wejścia do wyjścia: witanie, odprowadzenie do stolika, podawanie menu, doradzanie w wyborze dań, przyjmowanie zamówień, serwowanie i zbieranie naczyń, przyjmowanie płatności. Wymagania:Wymagania ko
2025-12-12 18:40:39Zakres obowiązków:Wstępna obróbka składników ( mycie, obieranie, krojenie warzyw/owoców), pomoc kucharzom w przygotowywaniu potraw . Zmywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUpr
2025-12-12 18:40:39Zakres obowiązków:Zarządzanie personelem - nadzorowanie pracy pracowników. Zapewnienie wysokiego standartu obsługi kklienta. Organizacja pracy w kuchni i sali. Koordynowanie działań w różnych obszrach restauracji. Dbałość o wystrój i czystość w
2025-12-11 18:40:29Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z menu oraz standartami jakości. Musi znać różnice techniki gotowania, pieczenia i grilowania. Dbanie o czystość i higienę pracy na stanowisku pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie:
2025-12-11 18:40:29