Zakres obowiązków:Zarządzanie personelem, organizacja zaopatrzenia restauracji, nadzór nad jakością serwowanych dań, tworzenie menu restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętność pracy w zespole
2024-04-25 18:41:35Zakres obowiązków:Obsługa klienta, przyjmowanie zamówień, przygotowywanie napojów zimnych i gorących. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: obsługa klienta, umiejętność pracy w zespole , komunikatywnośćInne wym
2024-04-25 18:41:35Zakres obowiązków:Obsługa klienta, serwowanie potraw i napojów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: dobry kontakt z klientem, staranność, umiejętności kelnerskieWymagania dodatkowe: Język: angielski, w mowie
2024-04-25 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań z karty menu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętności gastronomiczne, osoba kreatywna, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole Inne wymagania: Doświadczenie
2024-04-25 18:41:35