Zadania: • Przygotowanie i ocena organoleptyczna surowców do produkcji. • Wykonanie półproduktów i wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującymi recepturami. • Utrzymanie stanowiska pracy oraz maszyn i urządzeń w należytym stanie i czystości. •..
2024-01-25 11:43:41Wymagania: - uprawnienia na wózki widłowe, nie obowiązkowe -umiejętność obsługi komputera, -książeczka do celów sanitarnych Oczekiwania: -zaangażowanie w wykonywaną pracę -skrupulatność -umiejętność pracy w zespole -dbanie o czystość w miejscu pracy
2024-03-22 13:46:47Zadania: - praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych; - przygotowywanie potraw i dbałość o najwyższą jakość produktów i gotowych wyrobów; - wykonywanie bieżących zadań, dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku w miejscu pracy; - współpraca w zespol
2024-02-15 08:13:24