Obowiązki: *przygotowywanie posiłków wg karty *nadzór nad estetyką potraw *przestrzeganie procedur HACCP *dbałość o wysoką jakość produktów i świeżość potraw *dbanie o czystość w miejscu pracy Oczekujemy: • zaangażowania w pracę, • umiejętności pracy
2024-04-17 17:44:04Stanowisko: KIEROWNIK BARU Wymagania: - posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych Zakres obowiązków: - nadzór nad zespołem - nadzór nad rozliczeniami kasowymi i miesięcznymi - realizacja planów sprzedażowych - sporządzanie planu pra
2024-04-17 17:43:30Obowiązki: - wydawanie posiłków - sporządzanie rachunków i przyjmowanie płatności, - dbanie o porządek w lokalu oraz na stanowisku pracy Oferujemy: • stabilne zatrudnienie, • umowę o pracę (pełny etat), • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynk
2024-04-17 17:44:09