Twoje główne zadania:zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmydbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp.monitorowanie terminów przydatności do spożyciaaktywna sprzedaż produ
2025-12-23 11:53:51Twoje główne zadania:efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem/ką Restauracjizapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakościprowadzenie cykl
2025-12-20 11:53:48Twoje główne zadania:zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmydbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp.monitorowanie terminów przydatności do spożyciaaktywna sprzedaż produ
2025-12-20 11:53:48