Zakres obowiązków:Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu potraw, utrzymanie czystości, mycie naczyń. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, umiejętność
2024-04-22 18:41:20Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, dbanie o sprzęt kuchenny, wydawanie posiłków, współpraca z innymi kucharzami. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: O
2024-04-22 18:41:20Zakres obowiązków:Obsługa gości hotelowych oraz klientów restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowanyUprawnieni
2024-04-22 18:41:20