Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMIInne wymagania: [Inn
2024-03-05 18:41:23Zakres obowiązków:Nadzorowanie i koordynowanie wykorzystania taboru, utrzymywanie regularności, punktualności oraz ciągłości przewozów, ewidencjonowanie czasu pracy kierowców, pojazdów, planowanie stałych i doraźnych obsad Wymagania:Wymagania koniecz
2024-03-05 18:41:23Zakres obowiązków:koordynowanie wykorzystania taboru; utrzymywanie regularności, punktualności oraz ciągłości w przewozach; współpraca z kierowcami; nadzór nad ewidencjonowaniem pracy pojazdów, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie za
2024-03-05 18:41:23