ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Uprawnienia: obsługa kasy fiskalnej - Inne wymagania: mile widziane wykształcenie zawodowe, mile widziane min. 1 rok doświadczenia w handlu, obsługa kasy fiskalnej, książeczka do celów s
2024-03-23 07:31:15ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie ogólnokształcące - Zawody: Kontroler jakości produktów spożywczych - Inne wymagania: wymagania: Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej
2024-03-14 07:31:19ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Zawody: Pracownik produkcji - Uprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia) - Inne wymagania: p, wymagania: Zaangażowania i chęci do pracy, Gotowość do pracy w
2024-03-14 07:31:19ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Zawody: Rozbieracz-wykrawacz (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia) - Inne wymagania: p, wymagania: Zaangażowania i chęci do
2024-03-14 07:31:19Zakres obowiązków:- obsługa klienta- wykładanie towaru- prace porządkowe- przyjmowanie dostaw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweInne wymagania: - doświadczenie w handlu- obsługa kasy fiskalnej Wynagrodzenie brutto: od 4 24
2024-05-06 18:41:26Zakres obowiązków:obsługa klienta w sklepie mięsnym, przyjmowanie towaru, wykładanie towaru, dbanie o porządek. Praca na 2 zmiany 5-13; 12-20 + niedziela handlowa 8-16. Dla chętnych możliwa również umowa zlecenie. Wymagania:Wymagania konieczne: Upraw
2024-03-22 18:41:30Zakres obowiązków:Przygotowanie osłonek do nadziewania mięsem, przygotowanie mięsa do nadziewania, odbiór gotowych produktów i układanie ich na stojaki, wkładanie mięsa do siatek i formowanie Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pracownik produkcjiU
2024-03-13 18:41:26Zakres obowiązków:Kontrola dopuszczająca produkty do obrotu handlowego oraz bieżąca kontrola podczas toku produkcji, czynny udział w kontroli wydziałów produkcyjnych oraz bieżąca kontrola toku produkcji poprzez wykonywane badań mikrobiologicznych i f
2024-03-13 18:41:26Zakres obowiązków:wykrawanie elementów mięsnych wieprzowych, przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki, układanie surowego mięsa Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Rozbieracz-wykrawacz (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: wymagana książeczka sanep
2024-03-13 18:41:26