Główne zadania: Opracowywanie i aktualizacja dokumentacji systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na zgodność z normami IFS, BRC, aktualnymi przepisami prawnymi oraz wymaganiami klientów polskich i zagranicznych. Planowanie i przeprow
2024-03-22 10:31:23Główne zadania: Ustawianie i kontrola parametrów maszyn wg. wymagań procesu technologicznego Odpowiedzialność za jakość produktów Przygotowanie surowców i półproduktów potrzebnych do produkcji Dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy
2024-03-25 08:50:31Główne zadania: Opracowywanie i aktualizacja dokumentacji systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na zgodność z normami IFS, BRC, aktualnymi przepisami prawnymi oraz wymaganiami klientów polskich i zagranicznych. Planowanie i przeprow
2024-03-22 10:31:23Główne zadania: Opracowywanie i aktualizacja dokumentacji systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na zgodność z normami IFS, BRC, aktualnymi przepisami prawnymi oraz wymaganiami klientów polskich i zagranicznych. Planowanie i przeprow
2024-03-22 10:31:23Zakres obowiązków: zbieranie ciastek z linii produkcyjnej i pakowanie do opakowań zbiorczych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe mile widzia
2024-02-10 18:41:02Twój zakres obowiązków, wykonywanie prewencyjnych przeglądów i remontów, skuteczne usuwanie awarii, wsparcie operatorów przy regulacjach urządzeń, prowadzenie dokumentacji i raportowanie wykonywanych prac..
2024-03-19 15:40:53Twój zakres obowiązków, zbieranie i pakowanie ciastek, pakowanie pojedynczych opakowań do opakowań zbiorczych, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy..
2024-03-19 14:40:46Główne zadania: Opracowywanie i aktualizacja dokumentacji systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na zgodność z normami IFS, BRC, aktualnymi przepisami prawnymi oraz wymaganiami klientów polskich i zagranicznych. Planowanie i przeprow
2024-03-22 10:31:23