Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu ku
2025-12-06 07:29:31Twoje główne zadania: bieżące usuwanie zgłaszanych usterek technicznych (np. naprawa zamków, kranów, włączników, wymiana oświetlenia itp.) drobne naprawy sprzętu czy elementów wyposażenia w pokojach monitorowanie poprawności działania saun i bie
2025-12-03 18:20:04Zakres obowiązków: Sprzątanie i przygotowywanie pokoi hotelowych do przyjęcia gości. Utrzymanie czystości w saunach, siłowni, korytarzach i innych wyznaczonych przestrzeniach obiektu. Regularna zmiana pościeli oraz uzupełnianie ręczników i kosme
2025-12-02 07:29:22