Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw, opracowanie menu,przygotowywanie śniadań w formie szwedzkiego stołu, dbanie o czystość na stanowisku pracy.przygotowywanie dań bankietowych, imprez okolicznościowych typu: wesela, komuni, chrzciny. Wymagania:Wy
2024-03-28 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw od podstaw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: praca w zespole,dokładność, komunikatywność, umiejętność gotowania i przygotowywania potraw kuchni polskiej, książeczka
2024-03-28 18:41:29Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu karczmy, z naciskiem na kuchnię polską., Utrzymywanie wysokich standardów jakości i higieny w pracy., Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia sprawnej obsługi.,..
2024-03-26 14:41:04Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, przygotowywanie past, sosów i marynat, kontrola jakości serwowanych posiłków, współtworzenie nowych receptur i menu, prawidłowe magazynowanie żywności, prowadzenie..
2024-03-26 13:40:37Zakres obowiązków:przygotowywanie półproduktów do sporzadzania potraw typu fasfood (kebaby, hamburgery, hotdogi, sharma), Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę n
2024-03-22 18:41:27Zakres obowiązków:wykonywanie dań typu kebab, dbanie o czystość stanowiska pracy, obsługa kasy fiskalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: średnie zawodoweJęzyki: hindi, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początku
2024-03-22 18:41:20Twój zakres obowiązków, Obowiązki związane z ww. stanowiskiem..
2024-03-22 15:40:37Zakres obowiązków:praca w godz. 10-18praca w weekendy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: organizacja czasu pracy, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność pracy w zespole, znajomość dań
2024-03-21 18:41:25Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań z karty menu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętności gastronomiczne, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole , osoba kreatywnaInne wymagania: Doświadczenie
2024-03-21 18:41:20Zakres obowiązków:Samodzielna praca na stanowisku kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceWymagany staż pracy: lata: 5 Wynagrodzenie brutto: od 7 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplik
2024-03-20 18:41:39Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla pacjentów zgodnie z obowiązującymi procedurami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: samodzielne przygotowywanie potraw, umiejętność pracy w zespole , umiejętnośc
2024-03-20 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, dbanie o sprzęt kuchenny, wydawanie posiłków, współpraca z innymi kucharzami. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: O
2024-03-20 18:41:32Zakres obowiązków:Pomoc kuchenna, dbanie o porządek Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyP
2024-03-19 18:41:12Zakres obowiązków:Godziny pracy:6:30- 14:3014:30-22:30Przygotowywanie posiłków, gotowanie. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana książeczka sane
2024-03-19 18:41:12Twój zakres obowiązków, Samodzielność i doświadczenie na stanowisku kucharz / kucharka..
2024-03-19 16:40:36Twój zakres obowiązków, Kreowanie nowych smaków i komponowanie nowego menu razem z Szefem Kuchni, Bieżące wsparcie Szefa Kuchni, Przygotowywanie zamówień dla klientów restauracji oraz podczas przyjęć, bankietów i konferencji, Kontrola stanów..
2024-03-19 13:40:47Twój zakres obowiązków, Dbałość o właściwe wykonywanie potraw i dań według standardów i receptur w firmowym lokalu gastronomicznym Perłowa Pijalnia Piwa, Zarządzenie podległym personelem podczas zmiany, Zarządzenie gospodarką magazynową i zasobami..
2024-03-19 08:40:12Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami i przepisami.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Dbanie o powierzony sprzęt, mienie oraz o czystość na stanowisku pracy.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze
2024-03-18 18:41:42Zakres obowiązków:do uzgodnienia Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: DOŚWIADCZENIE W BRANŻY GASTRONOMICZNEJUMIEJĘTNOŚĆ TWORZENIA RECEPTUR, Z
2024-03-18 18:41:42Witam. Zatrudnię kucharza sekcja gorąca minimalne doświadczenie 2 lata. Restauracja znajduje się w Łukowie ( województwo lubelskie ). Stawka za godzinę 27-35 zł netto, w zależności od doświadczenia i umiejętności, umowa o prace + ( napiwki weekend )
2024-03-18 15:25:00KUCHARZ poszukujemy kucharzy z prawdziwą pasją gotowania i gościnności, zmysłem estetyki oraz wrodzoną kreatywnością kulinarną oferta pracy dla kobiet i mężczyzn Oferujemy: Pracę w stabilnej finansowo oraz organizacyjnie firmie Stałe zatrudnienie
2024-03-18 13:20:25Zakres obowiązków:sporządzanie i przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy,porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. Wymagania:Wymagania k
2024-03-16 18:41:27Zakres obowiązków:Praca fizyczna w kuchni przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweJęzyk: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkującyUprawnienia: Znajomość kuchnii tajskiejInne wymagan
2024-03-16 18:41:27Miejsce pracy: Głogów Małopolski OFERUJEMY: -stabilne zatrudnienie z umową o pracę, po okresie próbnym -atrakcyjne wynagrodzenie dopasowane do doświadczenia i umiejętności -elastyczny grafik / pełny wymiar czasu pracy -komfortowe warunki pracy -miła
2024-03-16 14:45:04Restauracja Grande Appetito w Lublinie zatrudni na kilka godzin dziennie lub na cały etat emerytowanego kucharza bądź kucharkę. Jeśli jesteś zainteresowany prześlij nam swoje CV,bądź skontaktuj się z nami telefonicznie 571 242 232 Oferta pracy jest s
2024-03-16 08:11:11Zatrudnimy kucharza, kucharkę lub pomoc kuchenną w bistro w Lublinie. Stała praca oraz stałe wynagrodzenie. Praca na pół etatu,1/2 lub cały Wszelkie informację na miejscu. Oferujemy posiłki pracownicze. Może być pół etatu lub cały etat
2024-03-16 08:10:51Przyjmę osoby chętne na staż do restauracji do obierania ziemniaków, zmywania naczyń, sprzątania oraz pomoc kuchenną, oraz do lepienia pierogów w Lublinie ul.Unii Lubelskiej 10 Oferujemy posiłki pracownicze
2024-03-16 08:10:36Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie pizzy zgodnie z ustalonymi przepisami i standardami jakości, Przygotowywanie i ważenie składników potrzebnych do przygotowania pizzy, Układanie składników na pizzy zgodnie z zamówieniem klienta, Utrzymanie..
2024-03-15 14:40:40Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków według karty menu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętności kulinarneInne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
2024-03-13 18:41:19Twój zakres obowiązków, Gotowanie , kuchnia mieszana , Kreowanie i aktualizacja kart dań , Zapewnienie najwyższej jakości serwowanych potraw., Zarządzanie zespołem kuchennym, w tym szkolenie i rozwój personelu., Monitorowanie i utrzymanie..
2024-03-11 15:40:38Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującym jadłospisem oraz z uwzględnieniem odpowiedniej kaloryczności sporządzanych posiłków, estetyki podania, walorów smakowych oraz odpowiednich wagowo porcji, zgodnie z obowiązującymi..
2024-03-08 17:40:29Zakres obowiązków:Praca w zespole, przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, średnie ogólnokształcące, średnie zawodowe, średnie zawodowe 4-letnie, średnie branżowe, zasadnicze zawodowe, zasadnicze branżowe
2024-03-05 18:41:13Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi , Kompletowanie składników i przygotowywanie ich do użycia, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy, utrzymywanie wysokich standardów higieny w kuchni, kontrola jakości..
2024-03-04 10:40:33Wymagane doświadczenie na stanowisku Wymagane: pracowitość, uczciwość, umiejętność pracy w zespole. CV z aktualnym zdjęciem oraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji wyślij na adres: e-mail @ lub dostarcz do baru naszego lok
2024-02-09 12:34:29