Zatrudnimy Panią do prostych dań na kuchni: - większość dań gotowych (głównie mącznych) tylko opcja podgrzania i wystawienia na bemar - dania do samodzielnego przygotowania to zupa (codziennie świeża). Kotlety schabowe i mielone, gołąbki, bigos
2025-10-30 21:05:27Osobę do pracy na kuchni, przygotowywanie tradycyjnych obiadów, praca jednozmianowa 6.00-14.00, Mokotów Sadyba
2025-11-01 05:05:28Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw., Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw...
2025-12-09 09:41:27ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3) - Języki: polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły - Inne wymagania: Wymagania:- wyk
2025-12-09 07:31:21Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-09 07:31:10Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu oraz standardami hotelu, Zapewnienie wysokiej jakości dań poprzez właściwe przygotowanie składników, przyrządzanie potraw oraz prezentację dań, Zachowanie czystości i porząd
2025-12-08 11:41:55Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych Przestrzeganie zasad haccp i bhp Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejs
2025-12-08 11:30:16ISS Facility Services Sp. Z O. O 5,0Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości, Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób..
2025-12-08 10:41:52Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, racjonalna gospodarka produktami, dbałość o jakość, świeżość i prezentację dań, utrzymywanie czystości w miejscu pracy..
2025-12-08 10:41:51Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca zgodnie z wytycznymi HACCP Współpraca z zespołem kuchni i obsługi Organizacja pracy pod presją czasu
2025-12-06 14:40:08Zakres obowiązk ów:przygotowywanie i podawanie posiłk ów dla 2 osobowej, polskiej rodziny, zgodniez ustalonym harmonogramem i preferencjami klienta;utrzymywanie porządku i higieny w kuchni oraz przestrzeniach związanychz przygotowywaniem posiłk
2025-12-05 11:53:46ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie średnie zawodowe.Kontakt: sekretariat@zpow3.waw.pl, tel: 22 849 60 13 - Przeznaczone wyłącznie dla osób zare
2025-12-05 07:31:37Zespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych... 4,0Twój zakres obowiązków, Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich..
2025-12-04 21:40:05Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-12-04 14:40:09Twój zakres obowiązków, Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami restauracji, Organizacja pracy kuchni, w tym koordynacja stanowiska i wsparcie zespołu, Planowanie produkcji oraz harmonogramowanie przygotowań, Kontrola
2025-12-04 13:41:24Twój zakres obowiązków, Wsparcie przy produkcji wszelkiego rodzaju wyrobów w sekcjach kuchni zimnej, gorącej, cukierni lub sałatek;, Obieranie i krojenie owoców i warzyw;, Układanie, ważenie i pakowanie gotowych wyrobów;, Ustawienie wyrobów w..
2025-12-03 15:41:31Twój zakres obowiązków, Wsparcie przygotowywania produktów słonych, Krojenie, ważenie, pakowanie gotowych wyrobów, umieszczanie w chłodni, wypełnianie kart produkcyjnych, Kontrola jakości i higiena – dbanie o walory smakowe, świeżość, estetykę.
2025-12-03 14:41:29Zakres obowiązków:\nPrzygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami.\nZapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań.\nUtrzymanie czystości na stanowisku pracy.\nPraca w ok. 10-osobowym zespole.\nPrzygotowywanie składników do gotowa
2025-12-03 12:54:06HR WISE sp. z o. o 5,0ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5) - Języki: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany - Inne wy
2025-12-03 07:31:32Przedszkole z oddziałami integracyjnymi...Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:Przygotowywanie i wydawanie posiłk ów zgodnie z jadłospisem i na zasadach określonych w powszechnie obowiązujących przepisach dotyczących zbiorowego żywienia Przygotowywanie posiłk ów dla wychowank ów zgod
2025-12-02 11:53:42Twój zakres obowiązków, W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!..
2025-12-02 09:41:33Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań kuchni japońskiej (sushi, rolki, przystawki) i międzynarodowej, Dbanie o jakość produktów oraz estetykę i smak potraw, Utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, Współpraca z zespołem i udzia
2025-12-01 17:41:18Pilnie poszukiwana osoba na stanowisko cukiernika. Miejsce pracy: okolice Sulejówka – Hotel Opis stanowiska: Odpowiedzialność za prowadzenie działu cukierniczego. Nadzorowanie oraz praca przy produkcji ciast naturalnych, ciast drożdżowych, tortó
2025-11-29 21:05:25Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji , Organizowanie stanowiska pracy oraz dbanie o czystość i higienę w kuchni , Kontrolowanie jakości i świeżości używanych produktów , Odpowiedzialność
2025-11-29 11:41:24ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Języki: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawanso
2025-11-29 07:31:39JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 5,0Twój zakres obowiązków, Przygotowanie posiłków dla Gości hotelowych zgodnie z procedurami, Dbanie o najwyższą jakość dań oraz zadowolenie Gości, Realizowanie poleceń Szefa Kuchni..
2025-11-28 11:41:46Twój zakres obowiązków, przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie produktami, dbałość o porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad haccp i bhp..
2025-11-28 09:41:31Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. , Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy. , Kontrola jakości i świeżości składników. , Zarządzanie zapasami i składanie zamówień na produkty. ,..
2025-11-27 16:41:05Twój zakres obowiązków, Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, Przygotowanie oraz kontrola wizualna bufetów konferencyjnych, Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, Dbanie o odpowiednią estetykę potraw..
2025-11-26 11:41:42Twój zakres obowiązków, przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami;, racjonalne gospodarowanie towarem;, obsługa urządzeń gastronomicznych;, dbanie o czystość i porządek miejsca pracy...
2025-11-25 14:41:19Twój zakres obowiązków, bieżąca produkcja , wydawanie zamówień, dbanie o porządek, sporządzanie list produkcji na kolejną zmianę..
2025-11-25 09:41:21ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5) - Języki: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawan
2025-11-25 07:32:11PRZEDSZKOLE NR 244 NIEGOCIŃSKIE SKRZATYTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości, Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób..
2025-11-24 09:41:26Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw., Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw...
2025-11-24 09:41:26Jesteś pasjonatem gotowania i chcesz rozwijać swoje umiejętności w prestiżowym środowisku hotelowym? Dołącz do naszego zespołu! Kucharz / Restauracje HoteloweObowiązki Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i standardami restauracji, Zapew
2025-11-22 10:59:46Velar spółka z ograniczoną odpowiedzialnościąPoszukujemy osoby do pracy w charakterze kucharza w Państwowym Przedszkolu Na Warszawskim Targówku (Bródno) Oferta: * Praca na podstawie umowy o pracę na zastępstwo z perspektywą zatrudnienia na stałe na cały etat od 1 grudnia, * Stacjonarnie od
2025-11-21 21:05:26Twój zakres obowiązków, Współpraca i realizacja zadań pod kierunkiem Szefa Kuchni, Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym, codziennym menu, ️ Dbałość o smak i estetykę serwowanych potraw, ..
2025-11-21 15:41:50Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami , Dbanie o właściwe przechowywanie i przygotowanie produktów spożywczych , Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy , Kontrolowanie jakości i świeżości
2025-11-21 10:41:21Twój zakres obowiązków, W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!..
2025-11-21 09:42:19Twój zakres obowiązków, Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków., Obsługa kasy fiskalnej i terminala., Przyjmowanie zamówień na wynos., Sprzątanie kuchni., Dbanie o estetykę serwowanych potraw., Utrzymanie porządku w miejscu pracy., Zmywanie
2025-11-19 18:03:23Twój zakres obowiązków, jednym słowem: gotowanie! Wszystko co wychodzi spod Twoich rąk jest zgodne z ustalonymi przepisami, metodami i wskazówkami Szefa Kuchni, dbasz o to, aby każdy wydany przez Ciebie talerz wyglądał estetycznie, potrafisz..
2025-11-19 18:03:18Poszukuję pracowników na stanowisku: kucharz w Domu Pomocy Społecznej dla Kobiet . Wymagana znajomość kuchni, solidność wykonywanej pracy, umiejętność pracy w zespole i kultura osobista. Praca w systemie zmianowym od pon. do niedzieli w godz. 6
2025-11-18 21:05:28ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie branżowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3) - Uprawnienia: Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne, Dobry kontakt z klientem - Inne wymagan
2025-11-18 07:31:48Szkoła podstawowa nr 407 5,0Twój zakres obowiązków, Gotowanie posiłków w domach klientów (obiady, kolacje) na podstawie ich preferencji dietetycznych i kulinarnych. Gotowanie w modelu meal-prep, czyli wiele porcji na raz, które mają się dobrze przechowywać i odgrzewać,..
2025-11-17 10:40:44EVIDOSE sp. z o.oTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami, Dbanie o świeżość oraz jakość używanych produktów spożywczych, Organizacja stanowiska pracy oraz utrzymanie czystości w kuchni, Współpraca z..
2025-11-14 16:40:29Twój zakres obowiązków, Wspieranie szefów kuchni w organizacji pracy całego zespołu kuchennego, Koordynowanie przygotowania dań zgodnie ze standardami restauracji, Nadzorowanie jakości wydawanych potraw i estetyki podania, Wdrażanie i szkolenie
2025-11-13 14:40:43Twój zakres obowiązków, W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!..
2025-11-13 13:40:40Twój zakres obowiązków, obowiązki wynikające z charakteru stanowiska..
2025-11-12 08:40:19Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań obiadowych oraz pierogów w asortymencie..
2025-11-10 11:40:42ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: gastronomia - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: komunikacja i współpraca zespołowa - Przeznaczone wyłącznie dla os
2025-11-07 07:32:28Oferta idealna dla: osób z obszaru Sport i turystyka Szukamy Kucharza z około rocznym doświadczeniem w kuchni hotelowej, który zna procedury HACCP i dba o czystość. Będziesz przygotowywać różnorodne potrawy, od a la carte po śniadania, oraz wspó
2025-11-04 20:19:02Louvre Hotels Group