Twój zakres obowiązków, zarządzanie zespołem kuchennym; , tworzenie i aktualizowanie menu;, nadzór nad jakością i estetyką potraw; , kontrola stanów magazynowych i zamawianie produktów;, prowadzenie i nadzorowanie przygotowywanych potraw;,..
2025-12-08 17:41:09Twój zakres obowiązków, Wsparcie w obszarze organizacji pracy działu i współpracy z lokalami gastronomicznymi i convenience, Udział w przygotowywaniu raportów / zestawień i aktualizacja baz danych dotyczących działalności działu., Współpraca z.
2025-12-04 17:41:07Twój zakres obowiązków, Zarządzanie pracą kuchni i zespołem około 25 osób, Delegowanie zadań, tworzenie grafików i rozliczanie pracy zespołu, Nadzór nad porządkiem i bezpieczeństwem pracy zespołu, Planowanie produkcji i nadzór nad wykonaniem..
2025-11-24 12:41:32Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi standardami, Utrzymywanie czystości i porządku na kuchni, Wykonywanie zamówień i sprawdzanie jakości produktów dostarczanych do kuchni, Organizowanie stanowiska pracy oraz..
2025-12-01 11:41:55Twój zakres obowiązków, Profesjonalna obsługa Klientów w kanale sprzedaży HoReCa, Realizacja wyznaczonych celów i zadań sprzedażowych, Budowanie pozytywnego wizerunku firmy oraz jej produktów, Utrzymywanie i rozwijanie długofalowych relacji..
2025-12-08 13:41:40Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji , Organizowanie stanowiska pracy oraz dbanie o czystość i higienę w kuchni , Wydawanie gotowych dań oraz estetyczne dekorowanie potraw ,.
2025-12-01 18:40:10Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i recepturami , Organizacja stanowiska pracy oraz dbanie o higienę i porządek , Kontrola jakości, świeżości i ilości używanych produktów , Współpraca z zespołem..
2025-11-29 18:40:05Twój zakres obowiązków, Zarządzanie restauracją:, • Koordynowanie codziennej pracy restauracji, baru i współpraca z kuchnią., • Dbanie o najwyższy standard obsługi gości indywidualnych i hotelowych., • Organizacja i nadzór nad rezerwacjami..
2025-11-21 15:41:50Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dbanie o porządek i.
2025-11-19 18:03:19Miejsce pracy: Legia Training Center, Książenice (k. Grodziska Mazowieckiego) Główne obowiązki: • przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami; • racjonalne gospodarowanie towarem; • obsługa urządzeń gastronomicznych; • dbanie o czystość i por
2025-11-14 21:05:31Witam . Zatrudnię osobę do pracy w kuchni. Praca w systemie 2/2 po 12 h. Miejsce pracy Płochocin 05-860
2025-10-27 21:05:29Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-09 07:31:10Zakres obowiązków:- przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do wykonania potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem,- wykonanie zaplanowanych potraw, z zachowaniem obowiązujących przepisów bhp i sanitarnych oraz procedury zgodnej z systeme
2025-12-08 18:40:38Zakres obowiązków:- przygotowywanie trzech posiłków dziennie, - przyjmowanie towaru, zamawianie towaru,- rozpisywanie porcji, kalorii, - układanie jadłospisów, - dbanie o porządek na kuchni, magazynach, - umiejętność współpracy z innymi pracowni
2025-12-08 18:40:38Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Komponowanie menu dostosowanego do gustów naszych gości oraz charakteru miejsca,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i..
2025-12-08 15:41:54Twój zakres obowiązków, zarządzanie zespołem kuchni i delegowanie zadań , koordynacja i nadzór nad pracą całego zespołu, rekrutacja, szkolenia, planowanie i organizacja produkcji gastronomicznej pod konkretne eventy, opracowanie food cost i..
2025-12-08 12:41:48Twój zakres obowiązków, Organizowanie pracy zespołu kucharzy i delegowanie zadań , Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami jakości , Kontrolowanie świeżości oraz jakości wykorzystywanych produktów , Odpowiedzialność za..
2025-12-08 11:41:56Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu oraz standardami hotelu, Zapewnienie wysokiej jakości dań poprzez właściwe przygotowanie składników, przyrządzanie potraw oraz prezentację dań, Zachowanie czystości i porząd
2025-12-08 11:41:55Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych Przestrzeganie zasad haccp i bhp Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejs
2025-12-08 11:30:16ISS Facility Services Sp. Z O. O 5,0Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości, Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób..
2025-12-08 10:41:52Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, racjonalna gospodarka produktami, dbałość o jakość, świeżość i prezentację dań, utrzymywanie czystości w miejscu pracy..
2025-12-08 10:41:51Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca zgodnie z wytycznymi HACCP Współpraca z zespołem kuchni i obsługi Organizacja pracy pod presją czasu
2025-12-06 14:40:08Grupa emeis, działająca dotychczas pod marką Orpea, jest obecna w Polsce od 2001 roku. Jako lider stacjonarnej opieki długoterminowej, emeis Polska oferuje prawie 1500 miejsc w nowoczesnych Domach opieki dla seniorów zlokalizowanych na Mazowszu
2025-12-06 10:59:44emeis Polska (dotychczas Orpea): ogólnopolska...Opublikowana 15:26:18. Additional InformationJob Number 25158970Job Category Food and Beverage & CulinaryLocation Sheraton… Zobacz tę i więcej podobnych ofert pracy na LinkedIn
2025-12-05 18:52:01Marriott InternationalZakres obowiązk ów:przygotowywanie i podawanie posiłk ów dla 2 osobowej, polskiej rodziny, zgodniez ustalonym harmonogramem i preferencjami klienta;utrzymywanie porządku i higieny w kuchni oraz przestrzeniach związanychz przygotowywaniem posiłk
2025-12-05 11:53:46Twój zakres obowiązków, Kompleksowy nadzór nad działem gastronomii, Zarządzenia zespołem wraz z rekrutacją, szkoleniami, grafikami oraz standardem pracy, Budowanie pozytywnych relacji w zespole, Współpraca z pozostałymi działami hotelu oraz..
2025-12-05 10:41:26Bemanningscentralen I Norr AB zatrudni kucharzy z kilkuletnim doświadczeniem i znajomością j. angielskiego do pracy w różnych obiektach na terenie Szwecji. Oferujemy zatrudnienie całoroczne i sezonowe na stanowiskach a la carte, do pracy przy bu
2025-12-04 21:05:30