Termin : od 03/01/2024 Język : podstawowy Miejscowość: Wedel Status: zastępstwo Numer oferty: K/00997 Opis oferty: Poszukujemy niepalącej opiekunki z co najmniej podstawową znajomo
Termin : od 04/01/2024 Język : bardzo dobry Miejscowość: Nottuln Status: zastępstwo Numer oferty: K/01494 Opis oferty: Poszukujemy niepalącej opiekunki z bardzo dobrą znajomością
Termin : od 16/12/2023 Język : komunikatywny Miejscowość: Schöneck Status: zastępstwo Numer oferty: K/01529 Opis oferty: Poszukujemy niepalącej opiekunki z komunikatywną znajomoś
Termin : od 18/12/2023 Język : komunikatywny Miejscowość: Ahorn Status: nowa Numer oferty: O/05527 Opis oferty: Poszukujemy niepalącej opiekunki z komunikatywną znajomością język
Termin : od 16/12/2023 Język : bardzo dobry Miejscowość: Waldbrunn Status: zastępstwo Numer oferty: K/01530 Opis oferty: Poszukujemy niepalącej opiekunki z bardzo dobrą znajomości
Termin : od 02/01/2024 Język : komunikatywny Miejscowość: Steinfurt Status: zastępstwo Numer oferty: K/01367 Opis oferty: Poszukujemy opiekunki z komunikatywną lub dobrą znajomośc
Termin : od 14/12/2023 Język : dobry Miejscowość: Dassendorf Status: zastępstwo Numer oferty: K/01277 Opis oferty: Poszukujemy opiekunki z prawem jazdy oraz dobrą lub bardzo dobrą
???? Opiekunka do starszej pani 37191 Katlenburg Od 03.01.2024 na 6-8 tygodni do 1700 + opłacony przejazd Wymagania: mocna komunikatywna znajomość języka niemieckiego tel.: 786 956 99
Zakres obowiązków:o utrzymania higieny osobistej Mieszkanek i wdrażanie nawyków higienicznycho wykonywanie codziennych czynności i zabiegów pielęgnacyjnych, jak: karmienie, mycie, ubieranie odsadzanie itd.o stałe oddziaływanie wychowawcze na Mieszkan
Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu i recepturami,, Utrzymywanie wysokiego standardu wykonywanych dań,, Dbanie o właściwe przechowywanie żywności i kontrolowanie jakości składników,, Dbanie o czystość i porządek..
Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami menu i przepisami., Przygotowywanie składników do potraw, takich jak mięso, warzywa, owoce, makarony itp., Kierowanie się standardami higieny i bezpieczeństwa żywności podczas..