Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami., Przyrządzanie/ wydawanie dań a'la carte., Efektywne wykorzystanie czasu pracy., Organizacja i przygotowywanie śniadań., Dbanie o porządek na stanowisku pracy...
2024-03-29 10:40:42Opis zadań: przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dos
2024-03-28 18:41:41Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, utrzymanie porządku w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-16 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze
2024-03-28 18:41:36Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, dbanie o wysoką jakość i estetykę podawanych dań, utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy, współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego, przestrzeganie norm..
2024-03-28 14:40:38Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami Grupy Dobry Hotel, Zachowanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa w miejscu pracy., Przygotowywanie składników, obróbka mięsa, ryb, owoców i warzyw.,..
2024-03-28 10:40:38Zakres obowiązków:samodzielne przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Praca w systemie zmianowym - wg grafi
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie w gastronomii Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowani
2024-03-27 18:41:49Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00OSOBOWOŚĆ I UMIEJĘTNOŚCI Jeśli: Czujesz się kimś wyjątkowym Dzielisz naszą pasję gościnności Nie ustajesz w swoim rozwoju Masz odwagę pójść dalej Czujesz w sobie ducha zdobywcy Jesteś innowacyjny Jesteś otwarty na naukę Dołącz do nas, otwierają się p
2024-03-27 11:50:02Twój zakres obowiązków, Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o..
2024-03-27 10:40:39Opis zadań: obróbka wstępna warzyw i owoców, obróbka mięsa, pomoc głównemu kucharzowi (panierowanie, krojenie), dbałość o porządek na stanowisku pracy, ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi (zabezpieczanie prze
2024-03-26 18:41:30Zakres obowiązków:OBRÓBKA RYB, MIĘS, OBIERANIE WARZYW, PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ I AZJATYCKIEJ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Mile widziane 3-miesię
2024-03-26 18:41:19Twój zakres obowiązków, Pałac Komierowo poszukuje rzetelnej i ambitnej osoby na stanowisko kucharza/kucharki...
2024-03-26 14:41:04Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi przepisami i standardami w firmie,, samodzielność oraz odpowiedzialne podejście do pracy,, pasja, smak i zamiłowanie do gotowania,, zachowanie czystości i porządku w..
2024-03-26 13:40:36Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, Planowanie i organizowanie pracy w kuchni, Dobieranie składników oraz kontrola jakości produktów, Przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy, Utrzymywanie..
2024-03-25 22:40:02Twój zakres obowiązków, Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy., Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami., Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat., Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.,..
2024-03-25 18:40:01Twój zakres obowiązków, Poszukujemy kucharzy do restauracji w hotelu Folwark Dajak., Jest to rodzinny biznes nastawiony na ciągły rozwój. Bazujemy na naprawdę dobrych relacjach pracodawca-pracownik bo jak wiadomo klimat w miejscu pracy jest..
2024-03-25 11:40:45Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, Dbanie o stanowisko pracy , Zachowanie higieny i zasad bhp ..
2024-03-25 10:40:34Anastasiia Liebiedieva GARMAŻ NA KORZENNEJSzukam kucharza/kucharza śniadaniowego do restauracji w Łebie. Interesuje mnie przede wszystkim otwarta głowa na nowe pomysły. Śniadania serwowane w formie bufetu (zimne i ciepłe), o godz. 12 zmieniany jest bufet na obiadowy (również w formie bufetu)
2024-03-22 15:58:43Twój zakres obowiązków, przystawki i dodatki , przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy..
2024-03-22 11:40:41Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw. Organizacja pracy w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 2 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis ofer
2024-03-21 18:41:26Zakres obowiązków:Dbanie o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw. Dbanie o czystość sprzętów, stanowiska pracy oraz pomieszczeń kuchennych. Sporządzanie listy brakujących produktów. Praca od poniedziałku do niedzielu, w godzinach 12-20. Wy
2024-03-21 18:41:26Zakres obowiązków:Przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych w formie bufetu. Dbanie o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw. Dbanie o czystość sprzętów, stanowiska pracy oraz pomieszczeń kuchennych. Sporządzanie listy brakujących produk
2024-03-21 18:41:26Zakres obowiązków:Gotowanie, pieczenie, wydawka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie min. rok na kuchni Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wol
2024-03-20 18:41:31Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.Współpraca z zespołem.Pełna dyspozy
2024-03-19 18:41:13Zakres obowiązków:Osoba znająca kuchnię europejską, umiejętność zarządzania kuchnią, przygotowywanie menu. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)Wymagania pożądane: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagany
2024-03-19 18:41:13Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, urozmaicenie menu, sporządzanie receptur. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Dyplom kucharza, znajomość języka wietnamskiego z uwagi na czytanie receptur. Umowa o pracę
2024-03-18 18:41:33Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, dbanie o odpowiednią jakość i smak podawanych dań, kontrolowanie stanu magazynowego produktów spożywczych, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,..
2024-03-18 14:40:45Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami..
2024-03-15 09:40:31Twój zakres obowiązków, przygotowanie dań zgodnie z naszymi standardami, dbanie o porządek i higienę w kuchni, udział w planowaniu i układaniu menu..
2024-03-15 09:40:31Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw a la carte zgodnie z wytycznymi szefa kuchni oraz standardami i recepturami naszej restauracji., Odpowiedzialność za jakość i estetykę podawanych dań., Kontrola jakości surowców oraz ich..
2024-03-11 13:40:47Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, Przygotowanie składników do potraw, Zapewnienie wysokiej jakości potraw, Zachowanie czystości i porządku na stanowisku pracy, Dbałość o higienę i bezpieczeństwo żywności,..
2024-03-01 12:40:32Zakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 650 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca:Firma usługowa "mucha" zbig
2024-02-14 18:41:04Zakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: - wymagane doświadczenie Wynagrodzenie brutto: od 8 500 PLNRodzaj umowy:Kontrakt menedżerskiSposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca:Ko
2024-01-23 18:41:10W związku z rozwojem firmy Karczma Viking w Starej Kiszewie zatrudni KUCHARZA lub KUCHARKĘ z doświadczeniem. Praca na karcie oraz przy imprezach okolicznościowych. Oferujemy miłą, koleżeńską atmosferę w pracy, wysoki standard warunków pracy. Bardzo d
2024-01-23 10:27:59Hotel w Zblewie (województwo pomorskie, powiat starogardzki, 15km od Starogardu Gdańskiego) szuka Kucharza/Kucharki lub pomocy kuchennej z doświadczeniem. Wymagana dyspozycyjność. Kontakt pod numerem telefonu: 500 716 524. Serdecznie pozdrawiamy i za
2024-01-06 13:03:33