Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELOWYCH,DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ KUCHNIPRACA W GODZINACH 07.00-19.00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieok
2024-03-28 18:41:42Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami, recepturami i wymogami sanitarnymi, przeprowadzenie oceny jakości produktów i potraw oraz zabezpiecznie przed zepsuciem, zachowanie porządku i czystości w kuchni. Wymagania:
2024-03-27 18:41:58Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków (ok. 200) Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: O
2024-03-26 18:41:31Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla wychowanków, dbałość o odpowiedni stan sanitarno-higieniczny w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz Wynagrodzenie brutto: od 3 182 PLNRodzaj umowy:U
2024-03-25 18:41:40Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, Sprawdzanie jakości surowców i składników używanych do przygotowania dań, Przygotowywanie menu i ustalanie zapotrzebowania na produkty, Obsługa sprzętu kuchennego i..
2024-03-21 12:40:45Zakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa
2024-03-20 18:41:48Zakres obowiązków:przygotowywanie i serwowanie dań typu kebab oraz kurczak z rożna Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: wym
2024-03-20 18:41:48Zakres obowiązków:- zgodnie z oferowanym stanowiskiem, praca w kuchni;MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: al. Wojska Polskiego 65 Szczecin (Willa West Ende) Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWEWymagania pożądane: Wykształcenie: z
2024-03-20 18:41:48Bar szybkiej obsługi nad morzem, w Rewalu zatrudni kucharza, Oferujemy nocleg. Cv proszę kierować na adres e mail lub tel
2024-03-20 18:19:42Dzień dobry, do kameralnego hotelu w Dziwnowie poszukujemy Kucharki do pracy na stałe od zaraz. Wyżywienie oraz nocleg bezpłatny. Przygotowanie potraw na bufet szwedzki (obiadokolacja) i dań z karty. ищем повара на постоянную работу в небольшой отель
2024-03-20 14:47:19Zakres obowiązków:kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: wymagane: doświadczenie na stanowisku Wynagrodzenie brutto:
2024-03-19 18:41:17Zakres obowiązków:-Przygotowywanie dań dla klientów restauracji zgodnie z obowiązującymi standardami.-Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.-Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.-Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Wym
2024-03-18 18:41:53Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie kebabów i potraw z grilla zgodnie z recepturami firmy, Obsługa urządzeń kuchennych, takich jak np. ruszty, piece kebabowe, grille, Dbanie o zachowanie standardów bezpieczeństwa i higieny pracy,..
2024-03-18 10:40:37Karolina żuk - firma usługowaO nasJesteśmy pierwszym hotelem sieci Radisson Hotel Group w Polsce, największym hotelem w Szczecinie - oferujemy największą bazę noclegową w mieście - 354 pokoje, największą hotelową powierzchnię event’ową..
2024-03-15 14:18:11Pazim Sp. z o.o. (Radisson Blu)Hotel Aurora Family & Spa **** w Międzyzdrojach (Zachodniopomorskie), to jeden z najlepiej położonych hoteli nad polskim morzem, w centrum Międzyzdrojów, tuż obok molo, przy jednej z najpopularniejszych nadmorskich promenad. Z okien pokoi i apartamen
2024-03-13 18:18:03Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw a'la carte zgodnie z recepturami i standardami restauracji, Zapewnienie najwyższego poziomu jakości wydawanych potraw, Porcjowanie i obróbka mięsa z wykorzystaniem odpowiednich technik, Dbanie o..
2024-03-13 16:40:29Zatrudnię kucharza z doświadczeniem głównie obiady domowe praca od zaraz do konca wrzesnia Kwatera i wyżywienie
2024-03-12 12:45:37Nadmorski hotel KWR Laguna z siedzibą w Mrzeżynie zatrudni osobę na stanowisko kucharz. Termin pracy 29.05-15.09.2024 a/. Kucharz Oczekiwania: -wieloletnia praktyka w zawodzie -dobra znajomość kuchni staropolskiej -obsługa urządzeń..
2024-03-11 09:55:48KWR Laguna 4,3Czy cenisz sobie produkty i wiesz jak zrobić z nich doskonałe połączenie? Czy potrafisz rozpoznać wołowinę wysokiej jakości? A może potrafisz stworzyć autorski przepis, który trafi do karty menu?Jeśli..
2024-03-11 08:44:23Pazim Sp. z o.o. (Radisson Blu)Twój zakres obowiązków, przygotowanie posiłków z półproduktów;, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych;, dbałość o odpowiedni wystrój i porządek w kuchni i sali restauracyjnej;, utrzymywanie higieny oraz porządku w miejscu pracy...
2024-03-11 00:40:10Restauracja w Rewalu zatrudni kucharza. Oferujemy zakwaterowanie. CV plus foto proszę kierować na adres e mail lub telefon
2024-03-08 16:10:11Nadmorski hotel KWR Laguna z siedzibą w Mrzeżynie zatrudni osobę na stanowisko kucharz. Termin pracy 29.05-15.09.2024 a/. Kucharz Oczekiwania: -wieloletnia praktyka w zawodzie -dobra znajomość kuchni staropolskiej -obsługa urządzeń gastronomicznych
2024-03-08 11:49:01Zatrudnię kucharza-pizzera do nowopowstałej restauracji włoskiej w Szczecinie od 25 kwietnia Wymagane: - min. rok doświadczenia - motywacja i chęć do pracy - uczciwość, słowność i sumienność - 8-10 godzin dziennie (również w weekendy) - 25-30zł godzi
2024-03-06 16:24:13Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMIInne wymagania: [Inn
2024-03-05 18:41:23Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, Planowanie i organizowanie czasu pracy w kuchni, Kontrola jakości składników i gotowych potraw, Przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy, Współpraca z innymi..
2024-03-05 14:40:40Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw i ciast i napojów zgodnie z ustalonymi normami i recepturami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych Wynagrodzenie
2024-03-04 18:42:53Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-14 lat, układanie jadłospisu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: umiejętność gotowania Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę
2024-03-04 18:42:53