Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, utrzymanie porządku w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-16 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze
2024-03-28 18:41:36Zakres obowiązków: przygotowywanie pizzy i dań włoskich Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6), Pizzer (wyma
2024-03-28 18:41:28Zakres obowiązków:przyrządzanie potraw dla gości hotelu Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: doświadczenie zawodowe 1 rok, umowa zlecenie od godz. 11:00-22:00, praca co drugi
2024-03-28 18:41:28Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, dbanie o wysoką jakość i estetykę podawanych dań, utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy, współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego, przestrzeganie norm..
2024-03-28 14:40:38Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami Grupy Dobry Hotel, Zachowanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa w miejscu pracy., Przygotowywanie składników, obróbka mięsa, ryb, owoców i warzyw.,..
2024-03-28 10:40:38Zakres obowiązków:samodzielne przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Praca w systemie zmianowym - wg grafi
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiejJedna zmiana, godziny pracy: 11.00-19.00 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, wymagana znajomość kuchni indyjsk
2024-03-27 18:41:55Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie w gastronomii Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowani
2024-03-27 18:41:49Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań typu kebab, obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: bengalski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący Wynagrodzenie brutt
2024-03-27 18:41:44Zakres obowiązków:praca w kuchni, utrzymanie stanowiska pracy w czystości Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: doświadczenie min. 1 rokWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodze
2024-03-27 18:41:37Opis zadań: obróbka wstępna warzyw i owoców, obróbka mięsa, pomoc głównemu kucharzowi (panierowanie, krojenie), dbałość o porządek na stanowisku pracy, ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi (zabezpieczanie prze
2024-03-26 18:41:30Zakres obowiązków:OBRÓBKA RYB, MIĘS, OBIERANIE WARZYW, PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ I AZJATYCKIEJ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Mile widziane 3-miesię
2024-03-26 18:41:19Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurą, wytycznymi i HACCP. Sporządzenie inwentur. Praca na systemie gastronomicznym. Utrzymanie porządku w miejsu i na stanowisku pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub nie
2024-03-26 18:41:19Twój zakres obowiązków, Pałac Komierowo poszukuje rzetelnej i ambitnej osoby na stanowisko kucharza/kucharki...
2024-03-26 14:41:04Zakres obowiązków:Przygotowanie i wydawanie posiłkówI zmiana godz 6.00-14.00Oferta DiWSP dla osób bezrobotnych, zarejestrowanych w PUP Elbląg. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawod
2024-03-25 18:41:38Twój zakres obowiązków, Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy., Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami., Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat., Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.,..
2024-03-25 18:40:01Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym menu, Zapewnienie wysokiej jakości potraw i estetycznego podania, Zachowanie higieny i czystości w kuchni, Współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego..
2024-03-22 13:40:42Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw. Organizacja pracy w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 2 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis ofer
2024-03-21 18:41:26Zakres obowiązków:Dbanie o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw. Dbanie o czystość sprzętów, stanowiska pracy oraz pomieszczeń kuchennych. Sporządzanie listy brakujących produktów. Praca od poniedziałku do niedzielu, w godzinach 12-20. Wy
2024-03-21 18:41:26Zakres obowiązków:Przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych w formie bufetu. Dbanie o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw. Dbanie o czystość sprzętów, stanowiska pracy oraz pomieszczeń kuchennych. Sporządzanie listy brakujących produk
2024-03-21 18:41:26Zakres obowiązków:gotowanie, sprzątanie, przyjmowanie zamówionego towaru, przygotowanie sosów, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweJęzyki: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący, bengalski, w
2024-03-21 18:41:19Twój zakres obowiązków, Jak wygląda codzienna praca? , Tworzenie menu a’la carte, menu okazjonalnych, bankietowych i eventowych, oraz tematycznych wkładek, Obsługa restauracji a’la carte, niewielkich eventów i bankietów, Stała współpraca z..
2024-03-21 12:40:45Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw typu kebab, obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: bengalski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany W
2024-03-20 18:41:36Zakres obowiązków:Gotowanie, pieczenie, wydawka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie min. rok na kuchni Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wol
2024-03-20 18:41:31Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu dań kuchni wietnamskiej, składanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców, obsługa klientów w języku wietnamskim Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: wietna
2024-03-20 18:41:31Twój zakres obowiązków, Główne zadania dla Ciebie, Zapewnienie najlepszej jakości i utrzymanie standardów wydawanych dań z restauracji oraz na catering, Wspieranie Szefa Kuchni oraz jego Zastępców przy serwisie oraz cateringach , Umiejętność..
2024-03-20 10:40:36Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw na podstawie receptur, Organizacja pracy w kuchni, Zapewnienie jakości oraz estetyki dań, Przechowywanie i kontrola stanu surowców, Utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy, Współpraca z..
2024-03-20 09:40:41Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw w oparciu wypracowane przez nas standardy, zwracanie szczególnej uwagi na estetykę i jakość serwowanych dań. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wymagania pożądane: Uprawnieni
2024-03-19 18:41:16Zakres obowiązków:Przygotowywanie surowców do dalszej obróbki kulinarnej - przygotowywanie dań zgodnych ze standardami naszej restauracji - kontrola zamówień oraz asortymentu - odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych - dbanie o porządek w mi
2024-03-19 18:41:16Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, urozmaicenie menu, sporządzanie receptur. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Dyplom kucharza, znajomość języka wietnamskiego z uwagi na czytanie receptur. Umowa o pracę
2024-03-18 18:41:33Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami..
2024-03-15 09:40:31Chcesz sobie dorobić w sezonie lecz nie masz pomysłu? Gościniec Pod Dębem poszukuje kucharza na okres od początku maja do września do pracy w przyczepie gastronomicznej nad jeziorem Dadaj. Jeżeli jesteś zainteresowany/na zadzwoń lub napisz na podany
2024-03-13 08:05:39Zakres obowiązków:przygotowywanie półproduktów, obróbka wstępna i termiczna warzyw, mięsa, ryb, potraw, przyrządzanie i porcjowanie potraw, prace porządkowe Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4
2024-03-12 18:41:12Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw a la carte zgodnie z wytycznymi szefa kuchni oraz standardami i recepturami naszej restauracji., Odpowiedzialność za jakość i estetykę podawanych dań., Kontrola jakości surowców oraz ich..
2024-03-11 13:40:47Twój zakres obowiązków, Pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych., Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.,..
2024-03-01 12:40:32Obowiązki kucharza/kucharki - przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami firmy - dbanie o jakość i smak potraw - przygotowanie składników, takich jak mięso, ryby, warzywa, owoce - nadzorowanie higieny i czystości w kuchni - planowanie
2024-02-28 11:35:00Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: umiwjętność pracy w zespole Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonyLiczba wolnych mie
2024-02-21 18:41:05Restauracja zatrudni Pracownika Kuchni. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań oraz produkcji wg. r
2024-02-18 16:40:04Restauracja zatrudni kucharzy zmianowych na etat. wymagane doświadczenie
2024-01-08 21:20:15Masz smykałkę do gotowania? Potrzebujesz stałej pracy masz duże, wspaniałe serce. Gościniec Pod Dębem poszukuje osoby do kuchni Masz pasję, lubisz gotować, jesteś kreatywny. Dobrze trafiłeś. Czekaliśmy na Ciebie. Zadzwoń do nas lub napisz na adres ma
2024-01-03 22:22:30