Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu karczmy, z naciskiem na kuchnię polską., Utrzymywanie wysokich standardów jakości i higieny w pracy., Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia sprawnej obsługi.,..
2024-03-26 14:41:04Zakres obowiązków:Obiady, przystawki, kolacje. Praca w Nowosielcu, 8 km od Niska - Restauracja "PODKOWA" Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyLiczba wolny
2024-02-27 18:41:11Restauracja hotelowa 3* zatrudni osoby z doświadczeniem na stanowisko Szef Kuchni ,Kucharz ,Pomoc kuchenna. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie cv na adres @
2024-01-08 08:47:22Zakres obowiązków:wykonywanie dań typu kebab, dbanie o czystość stanowiska pracy, obsługa kasy fiskalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: średnie zawodoweJęzyki: hindi, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początku
2024-03-22 18:41:20Zakres obowiązków:praca w godz. 10-18praca w weekendy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: organizacja czasu pracy, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność pracy w zespole, znajomość dań
2024-03-21 18:41:25KUCHARZ poszukujemy kucharzy z prawdziwą pasją gotowania i gościnności, zmysłem estetyki oraz wrodzoną kreatywnością kulinarną oferta pracy dla kobiet i mężczyzn Oferujemy: Pracę w stabilnej finansowo oraz organizacyjnie firmie Stałe zatrudnienie
2024-03-18 13:20:25Twój zakres obowiązków, Przygotowanie według norm i procedur dań kuchni lokalnej, Racjonalne gospodarowanie towarem, Dbanie o odpowiednią estetykę potraw, Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy..
2024-03-14 16:40:34ImpactJob to nowoczesna, certyfikowana agencja pośrednictwa pracy z siedzibą w Skawinie (KRAZ 14019) zajmująca się rekrutacją kandydatów chętnych do podjęcia pracy w Niemczech i Austrii. Nasze doświadczenie i profesjonalizm są gwarancją sukcesu. Nie
2024-03-12 13:40:08ImpactJob 5,0Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań gorących Wymagania:Wymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)Wykształcenie: średnie zawodoweInne wymagania: 3 lata doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharz , wymagana znajomość kuchni pol
2024-03-04 18:42:50Zakres obowiązków:Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porz
2024-03-04 18:42:43Zakres obowiązków:Kucharz śniadaniowy, praca na 1 zmianę od poniedziałku do piątku, godz. pracy od 6.00 do 14.00. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wile widziane doświadcze
2024-02-27 18:41:11Restauracja poszukuje osoby na stanowisko: Kucharz Opis stanowiska: przygotowanie posiłków, dbanie o jakość serwowanych potraw, Wymagania: aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych, uczciwości i sumienności w wykonywaniu obowiązków, O
2024-02-26 12:26:54Poszukujemy na stanowisko osoby, która dołączy do naszego zespołu Restauracji Villa Anna. Szukamy osoby z pasją do gastronomi, kreatywnej, komunikatywnej, posiadającej umiejętność organizacji pracy własnej. Nasza oferta: • zatrudnienie na podstawie u
2024-02-26 12:26:51Wymagane doświadczenie na stanowisku Wymagane: pracowitość, uczciwość, umiejętność pracy w zespole. CV z aktualnym zdjęciem oraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji wyślij na adres: e-mail @ lub dostarcz do baru naszego lok
2024-02-09 12:34:29Zatrudnię kucharza do pizzerii- możliwość nauki zawodu
2024-01-21 08:52:39Karczma Jandura w Trzesni koło Gorzyc, zatrudni osobę na stanowisko kucharza. Mile widziane doświadczenie
2024-01-20 11:10:20Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków wg. karty menu, obsługa imprez okolicznościowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomicznyUprawnienia: przygotowywanie karty menu i imprez okolicznościowychW
2024-01-04 18:40:53Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw, opracowanie menu,przygotowywanie śniadań w formie szwedzkiego stołu, dbanie o czystość na stanowisku pracy.przygotowywanie dań bankietowych, imprez okolicznościowych typu: wesela, komuni, chrzciny. Wymagania:Wy
2024-03-28 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw od podstaw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: praca w zespole,dokładność, komunikatywność, umiejętność gotowania i przygotowywania potraw kuchni polskiej, książeczka
2024-03-28 18:41:29Zakres obowiązków:KucharzPraca w pizzerii Trattoria Pizzeria Da Zio w godz. 15-22 (od poniedziałku do piatku + weekendy) wg grafiku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie Wynagrodzenie brutto: o
2024-03-27 18:41:47Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Zakres obowiązków:Kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 33 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa o pracę na
2024-03-26 18:41:25Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i bengalskiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: przygotowanie potraw kuchni arabskiej i bengalskiejWymagania pożądane: Zawód: Pozostali kuc
2024-03-26 18:41:19Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i bengalskiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: przygotowanie potraw kuchni arabskiej i bengalskiejWymagania pożądane: Zawód: Pozostali kuc
2024-03-26 18:41:19Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, przygotowywanie past, sosów i marynat, kontrola jakości serwowanych posiłków, współtworzenie nowych receptur i menu, prawidłowe magazynowanie żywności, prowadzenie..
2024-03-26 13:40:37Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw według ustalonych standardów,, Nadzór nad jakością serwowanych dań,, Współpraca z zespołem przy planowaniu menu na specjalne okazje,, Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy...
2024-03-25 20:40:04Zakres obowiązków:KUCHARZ/KUCHARKA Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: WYMAGANE DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 1 ROKWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na cza
2024-03-25 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni polskiej pod usługi wyłącznie cateringoweI zmiana 6-14, II zmiana 14-22 (od poniedziałku do piątku)I zmiana 10-18 (sobota, niedziela)Bar w Szpitalu w Mielcu ul. Żeromskiego 22 Wymagania:Wymagania pożąda
2024-03-22 18:41:27Zakres obowiązków:przygotowywanie półproduktów do sporzadzania potraw typu fasfood (kebaby, hamburgery, hotdogi, sharma), Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę n
2024-03-22 18:41:27Twój zakres obowiązków, Obowiązki związane z ww. stanowiskiem..
2024-03-22 15:40:37Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań z karty menu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętności gastronomiczne, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole , osoba kreatywnaInne wymagania: Doświadczenie
2024-03-21 18:41:20Zakres obowiązków:Samodzielna praca na stanowisku kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceWymagany staż pracy: lata: 5 Wynagrodzenie brutto: od 7 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplik
2024-03-20 18:41:39Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla pacjentów zgodnie z obowiązującymi procedurami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: samodzielne przygotowywanie potraw, umiejętność pracy w zespole , umiejętnośc
2024-03-20 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, dbanie o sprzęt kuchenny, wydawanie posiłków, współpraca z innymi kucharzami. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: O
2024-03-20 18:41:32Zakres obowiązków:Pomoc kuchenna, dbanie o porządek Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyP
2024-03-19 18:41:12Zakres obowiązków:Godziny pracy:6:30- 14:3014:30-22:30Przygotowywanie posiłków, gotowanie. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana książeczka sane
2024-03-19 18:41:12Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA WYNOS (MINI GASTRO).PRACA NA 1/2 ETATU Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: WYMAGANIA:- DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU- KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA Wynagrodze
2024-03-19 18:41:12Twój zakres obowiązków, Samodzielność i doświadczenie na stanowisku kucharz / kucharka..
2024-03-19 16:40:36Twój zakres obowiązków, Kreowanie nowych smaków i komponowanie nowego menu razem z Szefem Kuchni, Bieżące wsparcie Szefa Kuchni, Przygotowywanie zamówień dla klientów restauracji oraz podczas przyjęć, bankietów i konferencji, Kontrola stanów..
2024-03-19 13:40:47Twój zakres obowiązków, Dbałość o właściwe wykonywanie potraw i dań według standardów i receptur w firmowym lokalu gastronomicznym Perłowa Pijalnia Piwa, Zarządzenie podległym personelem podczas zmiany, Zarządzenie gospodarką magazynową i zasobami..
2024-03-19 08:40:12Zakres obowiązków:do uzgodnienia Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: DOŚWIADCZENIE W BRANŻY GASTRONOMICZNEJUMIEJĘTNOŚĆ TWORZENIA RECEPTUR, Z
2024-03-18 18:41:42Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami i przepisami.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Dbanie o powierzony sprzęt, mienie oraz o czystość na stanowisku pracy.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze
2024-03-18 18:41:42