Opis stanowiska przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, w tym dań mięsnych i wegetariańskich, obróbka surowców oraz komponowanie półproduktów, dbanie o estetykę oraz powtarzalność serwowanych wyrobów, utrzymanie porządku na stan
2025-12-07 07:30:34Obowiązki: Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę sporządzanych potraw Staranne przygotowywanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, dania mięsne i jarskie (gołabki, fasolka, pulp
2025-12-02 07:29:22Do Twoich głównych zadań będzie należało: dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę sporządzanych potraw pomoc przy przygotowywanie sałatek, surówek, itp. pomoc przy lepienie pierogów praca na zmywaku, obieraku pomoc przy przygotowywanie dań ci
2025-11-30 07:30:49Zakres obowiązków: Wsparcie w przygotowywaniu potraw, sałatek, surówek oraz dań ciepłych. Pomoc przy lepieniu pierogów i innych pracach ręcznych w kuchni. Utrzymanie czystości stanowiska pracy oraz porządku w całym zapleczu kuchennym. Praca przy
2025-11-29 07:30:16Do Twoich głównych zadań będzie należało: Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów, zgodnej ze standardami firmy. Praca z produktem, atrakcyjne eksponowanie go i doradzanie klientom. Utrzymanie porządku w sklepie i czystości na stanowisku pra
2025-11-27 07:30:42Twoje zadania: Profesjonalna obsługa klientów i doradzanie przy wyborze produktów Praca przy stoisku mięsnym oraz obsługa kasy Dbanie o ekspozycję towaru, czystość i porządek na sali sprzedaży Aktywna sprzedaż i realizacja standardów sklepu
2025-11-26 07:30:09