SAVITOR

  • Kategoria:

    Produkcja
  • Stanowisko:

    Pracownik Produkcyjny
  • Lokalizacja:

    Gniezno
  • Forma zatrudnienia:

    Umowa o pracę
  • Rodzaj pracy:

    Stała
  • Data publikacji:

    2017-11-22

Pracownik produkcyjny - dział gotowania masy karmelowej

Miejsce pracy: Gniezno
Region: Wielkopolskie

Firma SAVITOR Sp. z o.o. - producent cukierków typu Krówka, zatrudni osobę na stanowisko: Pracownik produkcyjny - dział gotowania masy karmelowej

Wymagania:
- dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie zmianowym
- wykształcenia minimum zawodowego
- dokładności w wykonywaniu zleconych zadań
- dyspozycyjności i zaangażowania

Oferujemy:
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- możliwość stałego zatrudnienia po okresie próbnym
- możliwość rozwoju zawodowego
- samodzielne stanowisko pracy

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami

Aplikuj na stanowisko:
Pracownik produkcyjny - dział gotowania masy karmelowej
Imię i nazwisko jest wymagane. Imię i nazwisko musi być dłuższe niż 5 znaków.
Adres email jest wymagany. Wpisz poprawny adres e-mail
Treść wiadmości jest wymagana. Treść wiadmości musi być dłuższa niż 5 znaków
Zgłoś opinie
Prześlij opinie o Nuzle.pl

Twoja uwaga została wysłana.

Uzupełnij treść wiadomości