Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów HACCP dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności
2024-03-27 14:35:00Zakres obowiązków:Umiejętność pracy w zespoleKomunikatywnośćOdpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.Praca w godzinach 10.00-18.00Przewidywany okres zatrudnienia od 15.04.2024 do 14.04.2027 Wym
2024-03-28 18:41:30Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI BLISKIEGO I DALEKIEGO WSCHODU, PREZENTACJA DAŃ W FORMIE BUFETOWEJ.praca w godzinach : 09.00 do 17.00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: prawo jazdy bInne
2024-03-26 18:41:20Poszukujemy kucharki/kucharza do pracy w barze. Oferujemy dobre wynagrodzenie. Więcej informacji udzielę telefonicznie
2024-03-26 08:36:02Zakres obowiązków:wg stanowiska Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneInne wymagania: Wymagania; doświadczenie zawodowe, motywacja do pracy, sumienność. Wymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRo
2024-03-25 18:41:37Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI WIETNAMSKIEJ W GODZINACH PRZEDPOŁUDNIOWYCH. MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO. CONAJMNIEJ 3 MIESIĄCZNE DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak
2024-03-25 18:41:37Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI WIETNAMSKIEJ W GODZINACH PRZEDPOŁUDNIOWYCH. MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO. CONAJMNIEJ 3 MIESIĄCZNE DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak
2024-03-25 18:41:37Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw a la carte zgodnie z wytycznymi szefa kuchni oraz standardami i recepturami naszej restauracji. Odpowiedzialność za jakość i estetykę podawanych dań. Kontrola jakości surowców oraz ich przechowywanie..
2024-03-25 13:40:42Wymagania Od kandydatów oczekujemy : - Uczciwości - Energii w działaniu - Pozytywnego nastawienia do pracy - Sumienności - Za
2024-03-25 08:36:02Wymagania Doświadczenie, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
2024-03-25 08:36:02Wymagania Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza/kucharki Umiejętność pracy w zespole Entuzjazm i profesj
2024-03-20 08:36:01Zakres obowiązków:wg. potrzeb Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za po
2024-03-19 18:41:16Restauracja we Włoszczowie poszukuje osoby na stanowisko: kucharz. Oferujemy: stabilne zatrudnienie, terminowe wynagrodzenie, umowę, szkolenia tematyczne, pracę w zgranym zespole oraz zwrot części kosztów dojazdu. Wymagane: aktualna książeczka do cel
2024-03-18 08:25:49Poszukiwana osoba do pracy w bistro na stanowisko Pomoc Kuchenna. Od kandydatów oczekujemy: - pasji do gotowania (doświadczenie w pracy na kuchni będzie dodatkowym atutem) - kreatywności, - książeczki do celów sanitarno- epidemiologicznych, - komunik
2024-03-16 13:56:01Zakres obowiązków:przygotowanie potraw zgodnie ze standardami restauracji, posiadanie wiedzy na temat menu, racjonalne gospodarowanie produktami, gotowość do pracy w elastycznym systemie pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcen
2024-03-15 18:41:44Wymagania Nasze wymagania: uczciwość i motywacja do pracy kreatywność w kuchni chęć rozwoju
2024-03-15 08:36:02Wymagania Nasze wymagania: uczciwość i motywacja do pracy kreatywność w kuchni chęć rozwoju
2024-03-15 08:36:02Twój zakres obowiązków, https://maps.app.goo.gl/2FrczrCFTUQpfZzy5?g_st=ic (link do restauracji), Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy., Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami., Racjonalne..
2024-03-13 19:40:09Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowania:bezpośrednio
2024-03-13 18:41:28Wymagania aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna doświadczenie na podobnym stanowisku sumienność dyspozycyjność
2024-03-11 08:36:01Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób apl
2024-03-08 18:41:29Wymagania - doświadczenie - książeczka sanitarno-epidemiologiczna -pracowitość -sumienność -dyspozycyjność
2024-03-04 08:36:02Zakres obowiązków:-przygotowywanie i wydawanie potraw w restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz, średnie zawodowe, gastrono
2024-03-01 18:42:14Nawiążę współpracę z kucharzem , który pomoże rozwinąć wygaszony lokal gastronomiczny w Kielcach w zamian za odstąpienie części udziałów. Kwestia dogadania
2024-02-28 00:17:43Zakres obowiązków:wg. potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Zakres czynności; przygotowywanie posiłków w DS. Nestor, przygotowywanie próbek żywnościowych, ich prawidłowe oznaczenie i prze
2024-02-22 18:41:21Wymagania Umiejętności na podanym stanowisku
2024-02-21 08:36:01Obowiązki: *przygotowywanie posiłków wg karty *nadzór nad estetyką potraw *przestrzeganie procedur HACCP *dbałość o wysoką jakość produktów i świeżość potraw *dbanie o czystość w miejscu pracy Oczekujemy: • zaangażowania w pracę, • umiejętności pracy
2024-02-16 23:49:00Zakres obowiązków:według stanowiska Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wymagana; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność. Wynagrodzenie brutto: od 4 24
2024-02-13 18:41:06Zakres obowiązków:zdodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Aktualna książeczka sanepidowska. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność. Wynagrodz
2024-02-12 18:41:05Do Twoich zadań będzie należało:przygotowywanie posiłków w stołówce;gotowanie według określonych przepisów; utrzymywanie porządku w miejscu pracy.Oczekujemy:wykształcenia bądź doświadczenia pracy jako kucharz;książeczki sanepidowskiej (można wyrobić
2024-02-08 15:25:33Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków Wynagrodzenie brutto: od 23.5 PLN System wynagrodzenia miesięczny Zawód: Kucharz* Wymagania inne: Aktualna książeczka do celów sanitarno -epidemiologicznych ,chęć do nauki i pracy , pozytywne pode
2023-12-16 09:00:07Młodzieżowe Centrum Kariery Włoszczowa Młynarska