Zakres obowiązków:Wykonywanie śniadań dla gości hotelowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Dyspozycyjność, doświadczenie w zawodzie, komunikatywnośćInne wymagania: higiena osobista, chęć do pracy Wynagrod
2024-04-22 18:41:17Zakres obowiązków:- prace pomocnicze przy produkcji wyrobów garmażeryjnych- obróbka wstępna warzyw (obieranie)- obróbka termiczna mięs (smażenie) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: książeczka sanepidowska Wynagrod
2024-04-17 18:41:18Hostessa11023Obowiązki wspierać pracę Sekretariatu, obsługiwać spotkania firmowe, dbać o wysokie standardy obsługi gości, prowadzić kalendarz spotkań oraz witać gości, dbać o prawidłowy przepływ korespondencji i informacji, Wymagania odznaczają się p
2024-04-09 11:00:17CCC S.AZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Sprzątanie pokoi i łazienek hotelowych - Sprzątanie powierzchni wspólnych hotelu i restauracji - Utrzymanie czystości w salach konferencyjnych - Współpraca z działem Recepcji obiektu WYMAGANIA: - Odpowiedzialność i systematycznoś
2024-04-21 07:30:16Chochołowy DwórOpis zadań:- przygotowywanie półfabrykatów, obróbka art. spozywczych, przygotowywanie potraw mięsnych, rybnych, obróbka warzyw- przygotowywanie potraw- wydawanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Stypendium
2024-04-23 18:41:19Zakres obowiązków:wypiek pieczywa Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: po odbyciu przeszkolenia gwarancja zatrudnienia u pracodawcy! Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na
2024-04-19 18:41:13Poszukujemy do naszego zespołu osoby na stanowisko piekarz-piecowy. Praca na cały etat bardzo dobre warunki zatrudnienia. Jedna zmiana. Zapraszamy do kontaktu
2024-04-19 12:39:37Do Twoich zadań będą należeć m.in.:zarządzanie zespołem lokalu,organizacja pracy i funkcjonowania kuchni,bieżąca kontrola i optymalizacja koszt ów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat,tworzenie grafik ów personelu,wsp ółpraca z menedżerem w za
2024-04-17 11:53:47Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wykształcenie zawodowewymagane doświadczenie w zawodzie- 3 lataWymagany staż pracy: lata: 3 Wynagrodzenie brutto
2024-04-16 18:41:14Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, prace porządkowe Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wymagane doświadczenie w zawodzieWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLNRod
2024-04-16 18:41:14Witamy, Do restauracji Piekielna Kura, szukamy kucharza. Zapewniamy atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość rozwoju, szkolenia Więcej informacji udzielamy po wysłaniu cv
2024-04-14 15:59:19Piekielna Kura jest restauracją zachwycającą swoich gości niesamowitymi smakami oraz obsługą na najwyższym poziomie. Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: Kelner / Kelnerka - miejsce pracy: Lubin Czym będziesz zajmowała się na tym stanowisk
2024-04-14 15:59:10Twój zakres obowiązków, przygotowywanie posiłków , składanie zamówień , prace porządkowe..
2024-04-13 15:40:24Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w
2024-04-13 12:56:02SelgrosDo Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w
2024-04-12 16:07:23Twój zakres obowiązków, zarządzanie zespołem lokalu,, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni,, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat,, tworzenie grafików personelu,, współpraca z menedżerem w..
2024-04-12 15:40:37Twój zakres obowiązków, Робота полягає в тому , щоб готувати самостійно страви на кухні , а саме домашні обіди які видаються на замовлення...
2024-04-11 13:40:31SZUKAMY KUCHARZA: OCZEKUJEMY: DOŚWIADCZENIA W BRANŻY OFERUJEMY ATRAKCYJNE WYNAGRODZENIE, MOŻLIWOŚĆ AWANSU., stała umowa o pracę
2024-04-10 11:43:31Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków, komponowanie karty, zakup produktów spożywczych i nadzór nad finansami, nadzór nad jakością zamawianej żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków, nadzór nad estetyką podawania dań
2024-04-09 18:41:18Zakres obowiązków:produukcja ciast i pieczywa Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: cukiernik Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrow
2024-04-09 18:41:16Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, utrzymanie miejsca pracy w czystości Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Chęć do pracy, doświadczenie w przygotowywaniu posiłkówMile widziane wykształce
2024-04-08 18:41:14Twój zakres obowiązków, Na czym polega praca w KFC?, , W miłej i przyjaznej atmosferze dbamy o to, żeby było pysznie i zgodnie ze standardami, abyśmy mogli zdobyć serca naszych Gości., , W zależności od stanowiska, na którym będziesz pracował/a,,..
2024-04-05 14:40:56Szukam hostessy do promowania aplikacji Carrefour Stawka student 30zl ZUS 28,50 Zainteresowane osoby proszę o kontakt na numer tel: 797 018 258
2024-04-03 10:31:12Twój zakres obowiązków, obsługa gości, przygotowywanie posiłków i kaw , prace porządkowe , dbanie o miłą atmosferę..
2024-04-01 15:40:25Praca w kuchni hotelowej Kucharz Pomoc kuchenna
2024-03-28 03:46:32Zakres obowiązków:Obsługa gości hotelowych i obsługa recepcji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: hotelarstwoJęzyk: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansow
2024-03-19 18:41:07Zakres obowiązków:produkcja wyrobów cukierniczych Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Pół roku doświadczenia na stanowisku cukiernika, godz. pracy: 5:00-12:00; 17:00-24:00 Wynagrodzenie brutto: od
2024-03-19 18:41:07Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: aktualna książeczka SanepidInne wymagania: Wymagane 2 lata doświadczenia w zawodzie kucharza. Pracodawca zwraca koszt dojazdu. Pra
2024-03-19 18:41:07Zakres obowiązków:przygotowywanie półproduktów, obieranie warzyw, mycie naczyń Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: aktualna książeczka SanepidInne wymagania: Mile widziane doświadczenie w gastronomi
2024-03-19 18:41:07Do Twoich zadań będą należeć m.in.: polecanie, podawanie oraz serwowanie potraw i napojów z karty, udzielanie klientom informacji na temat produktów wykorzystanych do przygotowania dań, przygotowanie sali do obsługi kelnerskiej, przyjmowanie i rejes
2024-03-19 12:56:02SelgrosZatrudnię pomoc kuchenną od zaraz Miejsce pracy: Lubin. Wymagania: - doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane, - mile widziana książeczka sanepidowska, - chęć do pracy. Kontakt od pn. do pt. w godzinach 7.00 - 14.00.: - osobisty: Lubin, Bar
2024-03-18 07:14:28Zakres obowiązków:przygotowywanie i porcjowanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: aktualna książeczka SanepidInne wymagania: mile widziane doświadczenie, praca w godz. 08:00-16:00 Wynagrodzenie bru
2024-03-12 18:41:11Zakres obowiązków:koloryzacje;wykonywanie zabiegów nawilżających, czesanie;modelowania;odbieranie telefonów oraz zapisywanie klientów;zamawianie towaru, sprzątanie salonu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagani
2024-03-11 18:41:12Zakres obowiązków:Przyrządzanie posiłków w zakładzie opiekuńczo-rehabilitacyjnym. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Umiejętność przyrządzania posiłków. Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umow
2024-03-08 18:41:17Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków, komponowanie karty, zakup produktów spożywczych, nadzór nad jakością zamawianej żywnośći, którą wykorzystuje się do przygotowania posiłków, nadzór nad estetyką podawania dań, sporządzanie i podawanie napojów
2024-03-06 18:41:26Zakres obowiązków:produkcja wyrobów piekarniczych Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Minimum miesiąc doświadczenia jako piekarz. Praca w godz.: 05:00-12:00 i 17:00-24:00 Wynagrodzenie brutto: od
2024-02-20 18:40:57Opis zadań:- obsługa gości,- obsługa kasy fiskalnej i terminala,- mycie naczyń,- przygotowywanie kaw i deserów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Of
2024-02-06 18:40:59Zakres obowiązków:obsługa imprez okolicznościowych Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Dyspozycyjność. Praca między 14:00 a 02:00 w dni wolne i w tygodniu. Wynagrodzenie brutto: od 3 500 do 4 500
2024-02-05 18:41:00Zakres obowiązków:przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Dyspozycyjność. Praca między 14:00 a 02:00 w dni wolne i w tygodniu. Wynagrodzenie brutto: od 3
2024-02-05 18:41:00Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów. #Poszukujemy Os
2024-01-16 12:56:12SelgrosZakres obowiązków:- przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Praca w Restauracji INNA Magdalena Witkowska, ul. Długa 15/7 - GłogówWymagany staż pracy: lata: 2 Wynagrodzenie brutto: od 5 200 PLNRod
2024-01-15 18:40:54Poszukujemy do pracy na stanowisku: Kucharz/Kucharka. Miejsce pracy: Stołówka nr 18 przy Hucie Miedzi Głogów (67-200 Głogów, ul. Żukowicka 1). Zakres obowiązków: • Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami • Racjonalne gospodarowanie tow
2023-12-27 07:00:58