PRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, sz
2024-04-17 18:37:07McDonald's PolskaZakres obowiązków:obchód budynku, wydawanie kluczy, obsługa telefonu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: 35.2024.RM Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty
2024-04-10 18:41:22Opis zadań:przyjmowanie i rejestrowanie zamówień, obsługa urządzeń telekomunikacyjnych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: 2024.KR Stypendium brutto: 1 790,3 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta d
2024-04-16 18:41:23Praca jako kelner z podstawą niemieckiego na umowie zlecenie 2300€ netto przy 173h zakwaterowanie płatne w bardzo dobrych warunkach 200€ lub b2b 18€ netto/h 200€ mieszkanie 2850€ netto na rękę przy 173h. Jeśli ma ktoś problemy z używkami z góry podzi
2024-04-11 12:51:45Zakres obowiązków:praca na obszarze produkcji (przygotowywanie sałatek, kanapek, deserów), praca na obszarze sprzedaży,(obsługa kasy), utrzymywanie czystości na obszarze restauracji, czyszczenie i konserwacja urzadzeń, prace magazynowe (uzupełnianie
2024-04-09 18:41:30Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: System czasu pracy : równoważny, praca w godzinach od 10.00 do 18.00 Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodza
2024-04-04 18:41:10PRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, sz
2024-04-04 15:37:22McDonald's PolskaPRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, sz
2024-03-23 09:36:50McDonald's PolskaZakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.Współpraca z zespołem.Pełna dyspozy
2024-03-19 18:41:13