Zakres obowiązków:1. przygotowywanie potrwa zgodnie z recepturami i procesami technologicznymi. 2. przyjmowanie produktów i wydawanie ich na kuchnię. 3. przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych. System czasu pracy: 12/24. Oferta dostępna
2024-04-19 18:41:13Zakres obowiązków:1) Prowadzenie i koordynowanie spraw związanych z gospodarką odpadami w 2 WOG (prowadzenie ewidencji odpadów w systemie BDO, koordynowanie odbioru odpadow przez firmy zewnetrzne, uzyskiwanie decyzji na wytwarzanie odpadów). 2) Nadzó
2024-04-05 18:41:11Zakres obowiązków:1) Konserwacja i naprawa instalacji elektrycznych w pomieszczeniach biurowych i w terenie;2) Obsługa agregatów prądotwórczych;3) Diagnozowanie, wykrywanie usterek, wykonywanie pomiarów, usuwanie awarii w instalacjach elektrycznych.M
2024-02-16 18:41:04